Malý ste niektorá nízko placentu co ste robili aby to bolo dobre? Aj váš nutkalo často na WC
V 17 týždni
@lenkamartin no tak to mas este dost casu aby sa vytiahla..netreba sa ale namahat a mne zakazali aj sex
ja mám tiež nízko placentu. Doktor zakázal šoférovať kvôli bezpečnostným pásom, žiadny pohlavný styk, nedvíhať nič ťažké, dávať si pozor, oddychovať
aj ja mam, som od zajtra v 18tt, a doktor mi nic nezakazal, neprikazal, nevypisal.. len skonstatoval, ze to musime okolo 30tt skontrolovat, a ked sa to nenapravi, tak sa rodi cisarskym, lebo porodnymi cestami to nebude mozne.. nic ine neriesil..
Mam tiez nizko placentu. Mne dokonca prekryva tu branku. Podla dokt. v 3 trimestri by sa s rastom babatka mala vyzdvihnut. Cize je tu sanca. Hlavne treba lezat, nedvihat nic tazke, nenamahat brusko a nechodit vela po schodoch. Musime vydrzat nejak dokonca. Drzim prsteky.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som mala..zistili mi to v 20. tyzdni a od 29. tyzdna som bola potom na PN..na sone v 31. tyzdni doktor skonstatoval ze sa uz vytiahla..a nic som pre to nerobila, len som oddychovala kedze som bola doma. Nejake velke nutkanie na wc som nemala. V kolkatom tyzdni si?