Nízko položená placenta, placenta praevia

belliadka
7. nov 2013

Ahojte, máte skúsenosť s týmto problémom? Ja som v 31tt a už 2x som ležala v nemocnici, zistili mi že mám placentu previu marginalis. teraz až do pôrodu mi nakázali kľudový režim, čiže len ležím a ležím v posteli.

marca11
7. nov 2013

ahoj,aj ja som mala ten problem.od siedmeho mesiaca som krvacala a rodila som cisarskym rezom.posledne 3 mesiace som bola chvilku doma a chvilku v nemocnici,nič nerobiť,velmi prisny režim na lôžku
@belliadka

belliadka
autor
7. nov 2013

ked si ležala doma, tak si už nekrvácala alebo aj tak sa to objavilo ? aj mne bolo povedané že cisársky rez bude..

marca11
18. nov 2013

ahoj,belliadka,až teraz som si všimla,že si odpisala,ja som tu na MK nova,neviem presne ako to chodi....a teraz na tu odpoved. ano,cele tri mesiace som bud krvacala alebo špinila.aj ked som ležala doma.chodila som každy pondelok na rizikovu poradnu.ta palcenta praevia ma 4 stupne.ja som mala 3 stupen,a rodila som cisarskym.drobec je chvalabohu zdravy,teraz už ma 8mesiacov..neboj,bude dobre.LEN MUSIš LEžAť

belliadka
autor
21. jan 2014

nepomohlo. Ležala som doma 3 týždne od posledného prepustenia z nemocnice, no 19.11 ráno som opať začala krvácať, hned sme šli na pohotovosť kde si ma opať nechali. No aj tam som krvácala počas dňa, dopovali ma nejakými liekmi no nepomohli. Večer mi začalo veľmi tvrdnúť bruško a veľmi často v pravidelných intervaloch, netušila osm že to sú kontrakcie. predsa som bola prvorodička. O 4 nad ránom som začala krvácať, ndédalo sa to už zastaviť, tak mi už museli ukončiť moje tehotenstvo a šla som pod skalpel. O 5.05 sa mi narodila krásna dcéra Sofinka v 33.tt. Ihneď šla do PP nemocnice na Nedonosenecké oddelenie. Ja som ešte bola 4 dni v nemocnici dokým som sa zotavila po sekcii a po prepustení z KK nem, som šla ležať ku dcére. Boli sme tam mesiac. Teraz sme už doma a zdravé 🙂

funy
8. mar 2014

fiha tak ja som len v 15 t ale teda tiez len lezim ale mam dieta v ms a nie vzdy mi pre neho moze niekto ist takze uplne szale sa lezat neda a aj ked lezim mam krv alebo krvavy vytok

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre