Baby ahojky. Tie co ste mali nizko placentu v 20tt , vyzdvihla sa vam casom? Dnes mi to povedal doktork , ale nie moj gynekolog ale iny doktor na druhom skriningu.povedal mi ze je nizko ale ze dalej od krca tusim take nieco. A ze sa mam setrit a viac sa uvidi co dalej na dalsom sone.teraz som z toho kusok v strese, poradnu u mojho doktora mam najblizsie 16 teho novembra... musim chodit aj do prace kde niektory den sedim, iny den som zase viac v pohybe. Chcela by som vediet ci ste museli dodrzat velky kludovy rezim alebo ako to? A ci sa to napravilo. Dakujem pekne
@janinah dakujem 🙂 lebo aj ked som sa pytala doktora presne mi nic konkretne nepovedal, iba ze setrit sa a musela som sa pytat ja ze co to obnasa nizko polozena placenta v tomto tt. A kedze dalsiu poradnu mam o tie dva tyzdne tak dovtedy aby som vedela cca co robitt preto aby bolo vsetko ok . Dakujem 🙂
Ja som mala a zdvihla sa, trosku som sa viac setrila
Mne sa do pôrodu zdvihla. Kludovy režim som nakazany nemala len zákaz sexovať
Mne to zistil uz v 14tt, vtedy prekryvala krcok. Na poradni v 18tt bola od krcka uz 9mm, na porad i v 22tt uz 14mm,teraz mam poradnu o 2 tyzdne tak som zvedava ze co... Chcem sa ho spytat ako daleko musi byt od krcka aby bol mozny prirodzeny porod.... Nerada by som ai dobrovolne zopakovala sekciu... A inak beriem utrogestan, sex uz ani neviem co je a kludovy rezim (ako sa len pri takmer 3r dcerke da)....
Mne v 22tt povedala ze je nizko 2cm od krcka a v 26tt uz bola 4cm od krcka...ze ako rastie maternica sa moze zdvihnut aj tak bolo....tiez mi nekazala sa nijako obmedzovat
Ano, bola som PN a lezala doma a pomohlo to.
Ano, este do 30tt bola nižšie ze naliehala (snad sa to tak pisalo) ale našťastie zdvihla. Normalne som chodila dobprace, sex som mala zakázaný.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mne gyn. nariadil PN a ležať,dvihla sa.Sedenie ti vôbec nepomáha,ležanie áno.Tiež je zakazaný sex.