Ahojte, chcela by som sa opýtať, či ste si niektorá dali urobiť v posledných dňoch nifty testy. Čakám na výsledky a už ma ide zožrať zvedavosť. Bola som tento utorok. Pani mi povedala, že do piatich dni väčšinou bývajú ale mne zatiaľ nič neprišlo. Ďakujem za každú odpoveď. A ak vam náhodou prisli, napiste, ze kedy. Pekný večer.
@krises211 a cez víkendy sa to nerieši zajtra ti prídu určite 🙂
@barbora19911 práveže mne povedala, že môžu prísť hocikedy aj cez víkend. Že mám pozerať email. Aj zeny na ostatných forach pisali, ze im prisli aj v sobotu aj v nedeľu.
@krises211 mne na východe povedala že nie 😂 tak možno inde môže prísť aj cez víkend 🙂
Kosice- volala v nedeľu večer
Presne som chcela otvorit tuto temu.Ja som si davala robit minuly tyzden v stredu a povedali mi, ze do 6 pracovnych dni budu vysledky.Ze ich standardne maju uz na 3 den ale ze aby mamicky necakali prilis.Tiez som nedockava, toto cakanie je najhorsie fakt…
@krises211 stvrtok odber pondelok vysledky
@el_ee nie, zatial nic. Julia pise, ze v stvrtok odber a hned pondelok vysledky .Ked vezmeme ze v piatok zacali testovat, tak to je super rychlo. Ja som tiez nedockava. Toto cakanie je pre buduce mamicky naozaj najhorsie si myslim. Este mi povedali, ze mi pride email, aj doktorke. Ale ak je daco zle, len doktorke, tak este tym sa stresujem. Sodoma gomora
@juliavolna to je super rychlo, stastna si ty osoba. Mozem sa spytat odkial si? A to minuly tyzden piatok?
@nelibe ba - jul
@juliavolna dakujem za odpoved 🙂 no, len budem cakat. Snad pridu ozaj cim skor. Moje prve babatko bolo chore, aj ked to bola nahoda. O to viacej som v strese. Ale bohuzial, nic nenarobim, len ozaj cakat
@nelibe a ake si mala tripple ? aky si tt
@juliavolna ja tie zakladne krvne neriesim, to je sprostost zalozena na starych statistikach. Prve tehotenstvo mi vysli obe, aj prvotrimestrove aj tripple komplet negativne a dieta malo T13, cize ozaj tomu neverim. Len strasia mamicky a kazdy poriadny doktor to chape. Momentalne som 14tt. Mam sono od Grochala, on povedal, ze vsetko ok ale chcela som istotu, preto som si dala robit Nifty. Pri prvom som mala Trisomy ale tie nie su moc dobre a spolahlive. Aspon teda moja skusenost
@nelibe to mne nič také nehovorili, mne lekárka povedala, že mne prídu tie výsledky o deň skôr ako jej, ale že potom mi bude volať aj tak. No celkom im to trvá, ako tak čítam. :/ Ja som sa nádejala, že zajtra by som už možno mohla mať výsledok. Držím palce, nech je všetko ok, daj potom vedieť.
@nelibe mne dr hovoril , ze ak su tripple a grochal OK , vacisnou to byva v poriadku to nifty
@juliavolna tak potom by to malo byt ok, ale clovek je skepticky po skusenosti, ktoru som mala. Nevadi, cakam. Aj ked isto zakon schvalnosti funguje, ze mne pridu 10ty den :D ale stale myslim pozitivne.
@nelibe asi ano ja som mala velke nervy , ked som cakala :/ velmi som sa bala , ale dopadlo to OK - drz sa a daj vediet
Dievcata, mna asi slak trafi. Dnes je piatok a furt nic. 9ty den :(
@nelibe a keby ste si skúsila zavolat tej pani priamo na NIFTY
@nelibe vieš podľa coho ? Podľa hodnoty a hladiny DŇA ktorú získavajú z tvojej krvi od dieťaťa a nie každému sa vraj podari odber urobiť na 1x , tak to bolo povedané mne
@juliavolna verim, ale myslim, ze to moze mat aj suvis s tyzdnom, kedy sa ten odber robi. Mne ho robili skoro v 14tt, tak verim, ze tej DNA tam je dost a hadam viac ako u niekoho komu ho robia v 11tt kedy je to babatko este mensie. Nie som lekar, ale pride mi to logicke. Mozno sa ale mylim...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@krises211 ahoj ja som si dávala robiť a áno majú na to presne tých 7-8 dní mne prišiel výsledok až na 8 deň ale neboj vsetko bude v poriadku 🙂