Ahojte ako dlho trvalo kym vam prisli vysledky z nifty testu? Dnes som bola na odber, rovno som aj zaplatila prevodom na ucet. A este ma zaujima akou formou vam prisli? Volali vam alebo vam prisiel mail?
Ja som bola minulý utorok 7:30 na krvi, výsledok prišiel včera (v nedeľu) mailom okolo 9:30 a cca 30 minút potom mi ešte volala pani z Nifty že teda poslala výsledky, všetko je ok a ešte pohlavie.
@maria898 7-8 dní, prišiel mi mail aj mi volala tá pani
Nejakych 5 dni, v piatok bol odber, v stredu volala pani vysledky + posielala email..
Do 10 dní, mne hovorili že málokedy chodia výsledky skôr, že skôr chodia iba trisomy 😕
@maria898 ahoj môžem sa opýtať ze po kolkych dňoch ti prišli výsledky? Ja som bola teraz v pondelok na odber krvy tak som zvedavá že kedy mi prídu výsledky to čakanie je hrozne... Verím ze bude všetko v poriadku ale predsa je vo mne aj strach...
@river_song ahoj môžem sa opýtať ci si z východu alebo zo západu? Lebo som niekde čítala že na západe majú skôr výsledky 😉 ja som bola na odber teraz v pondelok a už veľmi čakám výsledky...
@henrietka12 ja som z BA, na odberoch som bola v piatok a dnes boli výsledky 😊 nemyslim si že má vplyv či sme z východu alebo západu Slovenska keďže testy sa vyhodnocujú v Číne a v Thajsku 😊
@kris_tin257 ja som to čítala len tu MK nejaká baba to napísala ze zo západu sa odber skôr odosiela a preto sú výsledky skôr... Viem kde sa vyhodnocujú výsledky 😉 ach trosku ti závidím ze už máš výsledky... Ale možno cez víkend ich budem mat aj ja... Dúfam že je u teba všetko v poriadku a maličké je zdravé 🙏☺️ a pohlavie prezradis? 😉
@henrietka12 pohlavie neviem, volala mi len sestrička že už mám výsledky aby som sa v utorok zastavila ale že všetko je v poriadku 😊
@henrietka12 zo zapadu 🙂
@kris_tin257 jaj takze ty to máš takto... Mne povedala ta pani ze mi bude volať a ze výsledky pošle aj emailom a potom ze aj sestrička mi zavolá... 🙂 Asi všade je to inak... Vkuse si kontrolujem emial 🙊😂
@henrietka12 áno u nás to funguje tak že lekár si orejde výsledky individuálne s každou pacientkou a až potom ich pošle do mailu 😊 pri prvom som mala iného lekára on zas to individuálne riešil cez telefón že volal každej pacientke a potom poslal na mail
@kris_tin257 tak sa teším s tebou ze máš všetko v poriadku🙂
@henrietka12 bola som v pondelok na odber a v sobotu vecer mi prisli vysledky, nastastie vsetko v poriadku
@maria898 jeeej tak zajtra by som ich potom mohla mať aj ja... Tajné dúfam ze mi prídu skôr ako povedala ta pani... To čakanie je hrozne... Veľmi sa teším s tebou ze máš všetko v poriadku ❤️ je to určite úľava...
@henrietka12 dakujem veru je to obrovska ulava... Mesiac v strese a strachu uplne stacil. Drzim palce, daj vediet ako ste dopdli, ale verim ze vsetko bude v poriadku
@maria898 u nás bolo zatiaľ všetko v poriadku dali sme urobiť testy len kvôli sebe aby sme mi boli kľudný ze je všetko v poriadku 😉❤️ áno dám vedieť... A čo čakáte? Dievčatko alebo chlapčeka? A tebe výsledky prišli výsledky do emailu? A potom ti volali?
@henrietka12 aha tak to je ten lepai pripad. My cakame dievcatko. A vysledky mi priali do mailu ale nevolali mi len mi pani poslala este mail ze ak by som vysledkom nerozumela aby som ju kontaktovala. Takisto priali vysledky doktorovi mailom
@maria898 super ďakujem pekne za informácie... Keď prídu výsledky napíšem... 😉
@maria898 ach ešte mi neprišli výsledky... To čakanie je hrozne... 🤦♀️ Tajne som dúfala žeby mi mohli prísť skôr ako pondelok ale asi už len zajtra...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mne prisiel po 9dnoch od odberu. Prislo mi to na e-mail a aj mi hned pani volala, ze je vsetko v poriadku a keby som vysledkom nerozumela, ze ju mam kontaktovat 🙂