Ahojte, chcela by som sa spytat ohladom Nifty testov. Chcela by som si ich dat spravit pre vlastny klud. V prvom tehotenstve ma odhovoril moj gyn ze netreba, ale teraz som sa rozhodla, ze by som si ich chcela dat spravit.
1. Ako prebieha odber krvi? Robi to sestricka u gynekologa? Pripadne mozem si tieti testy dat spravit aj u ineho gynekologa ak moj nie je poskytovatel?
2. Interpretovat vysledky mi musi lekar alebo pride mail aj mne? Dakujem
@danielka1218 je to normal odber, robi to pracovisko, kde si objednas ten test. Aspon u mna to tak bolo. Nerobil to moj gyn.
Môj gynekológ to nerobil, ak si dobre pamätám, na ich stránke (myslím Nifty) som našla formulár, ktorý som vyplnila a volali mi, kde je v okolí najbližšie lekár, ktorý ho robí. Tam som sa objednala, vzali mi krv a tuším na piaty deň mi poslali výsledky mailom a aj mi volali a vysvetlili výsledky (všetko z Nifty)
Dakujem za odpovede🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@danielka1218 ahoj, u nas to brala sestricka, prebieha to ako normalny odber krvy. Vysledky dostala moja gynekologicka. Myslim si ze ano da sa spravit inde.