Niečo na bolesť hlavy koncom 1. trimestra

leaanna
5. apr 2022

Ahojte tehuľky, maminky a žienky. Chcela by som sa Vás opýtať, či mi viete poradiť nejaké prírodne cesty ako zbaviť každodennej bolesti hlavy? 🥺 Ďakujem vopred za všetky odpovede!

sandyan
5. apr 2022

Ahoj ja som mala strasne migreny, nic ine mi neostalo len pit vela vela vody, pomohla mi aj kava a musela som brat paralen. Niekedy som nevedela pozerat ani do pocitaca v praci, alebo drzat rovno hlavu myslela som,ze sa zblaznim.

colostru
5. apr 2022

@leaanna tiež ma hrozne bolievala hlava v tehotenstve. Mne veľmi pomohla návšteva fyzioterapeuta, s ktorým som pravidelne cvičila a masáž krčnej chrbtice.

leaanna
autor
5. apr 2022

@sandyan Ja pijem veľmi veľmi veľa vody, stále ma suší, čiže mám potrebu piť. Tam problém nie je. Tiež pracujem v kancelárii za PC a nie je to teda bohvie čo teraz .. ubíja ma to 🥺

saxana000
5. apr 2022

Paralen mozes

thereisabear
5. apr 2022

@leaanna mne celkom pomáhal studený obklad na čelo- namočená utierka a ľahnúť

thereisabear
5. apr 2022

A piť kávu, keď si náhodou prestala

lucifuk212
5. apr 2022

Paralen nepomoze. Studeny obklad na celo, vela tekutin, vyhybat sa pozeraniu TV a do PC/mobilu co najviac. Tiez ma to trapilo ale ako lusknutim prsta to v jeden den zrazu preslo po 2 tyzdnoch

sisoun
5. apr 2022

@leaanna ahoj, mna v tehotenstve velmi bolievala hlava, aj po porode som mala migreny rok - kvoli spinalnej anesteze,,, jedine co mozes ked si tehotna alebo ked budes dojcit je paralen ale ten mne vobec nepomahal, ale skus studene alpove obklady - namoc uteracik do studenej vody a nalej nanho vela alpy,,, ja som sa alpovala stale, aj krk, az kym ma oci nestipali, jedine alpa mi ako tak pomohla

54tinka54
5. apr 2022

@leaanna je možné že ti tá bolesť hlavy zo dňa na deň prejde.. tiež som mala v tehotenstve také obdobie keď ma veľmi často bolievala hlava a potom to prestalo..
Iné je keď ťa takto zvykla hlava bolieť už pred tehotenstvom.. v tom prípade by som uvažovala aj o tom, či ťa neboli hlava z očí

leaanna
autor
5. apr 2022

@thereisabear Nikdy som ani len kávu nepila 🤮

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre