Ahojte. Potrebujem poradit. Urobily sa mi skarede strie na bruchu, no to ma az tam netrapi ako to ze posledne dva tyzdne to strasne svrbi nemam ani jednu minutu pokoj a som v 34tt !! 😖 😖 uz sa mi tam dneska urobily aj take ako keby vyrazky a tie strie su normalne navrete. Neviem vobec spat nic. Davam si aj nivea krem nepomaha aj BABY krem a aj sudokrem studene obklady a niic !! Poradte.
nenatieraj chemickými krémami.... daj si kokosový alebo iný rastlinný olej, prípadne kalciovú masť možno? mne toto vždy pomôže, nivea nemá šancu.
@vero_nika969098 Konopná masť z kozmetickej vazelíny - nemám strie ani nič podobné - a to som po dvoch tehu - mám brucho ako by som mala 20. 😉 🙂
Mne pomáhal bioil.
Ja som mala olej na strie z DM uz ale neviem ako sa volal. Natierala som casto cez den aj 5x a nemam skoro ziadne😉 Vonal biedne ale pomahal
@vero_nika969098, mozno si chytila aj alergiu na krem, skus kokosovy, alebo olivovy olej. V tehu mas sancu na alergie najvyssiu
Zacni pit caj z ostropestreca marianskeho. Moze to byt aj pecenovy problem, ktore su ku koncu tehu bezne
Saloos Antistri alebo Tehotensky olej. Som po dvoch tehu a nemam ani jednu striu. A to som mala brusiska😊
ja som pouzivala krem proti striam od Bepanthenu a velmi mi pomahal aj na svrbenie pokozky hlavne na bruchu, mala som po nom pruznejsiu pokozku.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
skús kamilkovú indulónu 🙂