Nezabrala vyvolávačka

karolinanagyy
27. jún 2020

Ahojte včera som išla do.nemocnice s pravidelnými 6 minútovými kontrakciami. Bola som otvorená na 3 prsty ale viac to nešlo tak mi dali vyvolávačku ktorá vôbec nezabrala, ani na ozvách neukázalo že by boli bolesti väčšie. Pichli mi injekciu na utlmenie a bolesti mi odišli. Dnes mi robili ozvy a malý už poriadne nekope tak mi ozvy opakovali 3 krát. Stále ten istý výsledok. Už mám aj zápal v krvy aj v moci. Včera som po každej kontrakcii zvracala. Máte prosím vás takúto skúsenosť??? Podstúpila by som dobrovoľnú sekciu len aby bol malý v poriadku ale tu sa robia sekcie len keď je dieťa v najväčšom ohrození.

madono
27. jún 2020

@karolinanagyy už z tvojho príspevku mi bolo jasné že si z BB. Neviem čo je väčšie ohrozenie dieťaťa ako slabé ozvy. Na tvojom mieste by som trvala na svojom, ak nie podpísala by som reverz a išla inam. Zvolen, Brezno...

deedol
27. jún 2020

tiez mi nezabrali vyvolavacky (dve), nemala som kontrakcie ani som sa neotvarala. az po epi som sa zacala pomaly otvarat. cely porod trval strasne dlho a maly sa narodil priduseny s nizkym apgar skore. keby sa mi to stalo druhy raz, asi by som trvala na sekcii. drzim palce.

karolinanagyy
autor
27. jún 2020

Reverz mi nedovolia podpísať vraj keď odídem nebudem mať dôvod na materskú. Už som zúfalá a ja epiduralku nemôžem mať kvôli mojej vážnej skolioze😥😥😥

karolinanagyy
autor
27. jún 2020

Nerozumiem ako mi mohli zastaviť kontrakcie s prepáčením jednou posratou injekciou 😥

mogaa
27. jún 2020

@karolinanagyy ale oni ti nezastavili kontrakcie....dali ti len vyvolávačku, to že tvoje telo zareagovalo zastavením kontrakcií nie je "ich chyba"....proste každé telo reaguje inak....v prvom rade sa upokoj, ak sa dá - tak si daj dlhú teplú sprchu....

mogaa
27. jún 2020

@karolinanagyy a po vyvolávačke je prirodzené že ťa nechcú pustiť ani na reverz, nikto si nevezme na zodpovednosť že porodíš mimo nemocnice keďže si po vyvolávačke, pôrod sa môže spustiť každú chvílu....ak sa dá treba teplú sprchu a uvoľniť sa....

sunny8
27. jún 2020

Ah teda už len samotný text znie hrozivo a nie to ešte zažiť na vlastnej koži. Hlavne nepodliehaj panike všetko bude v poriadku snáď vedia čo robia. Volaj ich každú chvíľu (na mňa tak "zabúdali" kým sa venovali iným rodickam bolo nás vtedy veľmi veľa a keby ich nevolam porodim sama). Otravuj ich husti do nich hoci aj s tou sekciou možno ich k niečomu dokopes. Nevzdávaj sa a bojuj .. skús chôdzu ak sa ti dá alebo sprchu či fit loptu .. hlavne buď kľudná aj keď je to určite ťažké. Po vyvolavacke ťa už asi domov nepustia ale nie je možné aby ťa vôbec neriešili veď ako matka cítiš či niečo je alebo nie je v poriadku. 🍀🍀 Informuj nás prosím o tom ako to prebieha. Budem na teba myslieť posielam veľa veľa sily ♥️

deedol
27. jún 2020

pripadne im opakuj, ze maleho citis menej, ze sa menej hybe atd... to by ich malo dostatocne "vystrasit", aby to riesili. ty vole... drz sa!

deti95060810
27. jún 2020

ak odídeš a podpíšeš reverz tak NEBUDEŠ mať nárok na MATERSKÚ,?????? to čo je za blbosť. Určite by som si tam zavolala niekoho z rodiny k pôrodu, aby ťa ochránil pred takýmito nezmyslami..... Ak je s tebou niekto tak si poniektorí lekári nedovoľujú hlúpymi rečami.... Budete dvaja, bude aj tebe lepšie....

deti95060810
27. jún 2020

možno ešte konzultovať s druhými nemocnicami,,,popr.. tvojim gynekologom.... Bohača asi by som si tam doniesla kameru a všetko natáčala.... lebo ak sa niečo stane tak lekári všetko poprú....

nikimeli
27. jún 2020

No ako??? Už si porodila???

ninai
27. jún 2020

Dufam, ze ta nenechali dlhsie sa trapit 😕☹️😕

dominka63
27. jún 2020

Ako ste dopadli

maria39
27. jún 2020

mozno ze jej uz spravili cisarsky ked sa neozyva

karolinanagyy
autor
27. jún 2020

Ahojte tak som po akútnej sekcií, malý sa začal dusit. Všetko je v poriadku sme zdraví ❤ 2630g 47cm

vejapa76
27. jún 2020

@karolinanagyy juuuj 😍, moc ti gratulujem ❤

deedol
27. jún 2020

@karolinanagyy uf to som rada, ze uz je po. drzte sa, nech je vsetko ok🙂

marca12
27. jún 2020

@karolinanagyy akurat som isla pisat,ze toto urobili aj znamej. Jej bolo jasne,ze nie je v poriadku,aby nemala ozvy a nechali ju tak. Az na naliehanie,ze sa bude stazovat jej spravili sekciu v hodine 12. Mala sa dusila,mala omotanu pupocnu snuru no strasne nieco. Gratulujem a hlavne nech ste zdravi a rychlo doma po tomto hroznom zazitku a pristupe lekarov.

maria39
29. jún 2020

@karolinanagyy to je dobre ze si to lekari uvedomili lebo skoda by bola takto prist o chlapceka ...drzte sa a vela zdravicka 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre