Moja mama mala nevyvinute mliecne zlazy, s bratom sme dojceny neboli. Je to dedicne? Termín mám v maji a celkom ma to štve, pripadne ake vysetrenia podstupit, aby som sa upokojila alebo pripadne pripravila na UM?
neviem, ci to moze byt dedicne, ale na sone by to malo byt vidiet - to si myslim, neviem naisto 😉 skus sa na to spytat gynekologa, ci by ta ked tak doporucil na sono prsnikov
@moll Ahoj, prosim ta ked si bola na tom sone pýtala si sa na tie mliečné žliazy alebo ti dr. Povedala automaticky ze ich nemaš vyvinuté. Mne sa vôbec nespustilo mlieko ani po injekciach s oxitocinom. Na sono som bola v ramci prev. prehliadky ale nič mi tam nepovedali.
ja som konzultovala s mojim gyn. ze preco asi som nemala mlieko pri prvej dcere a toto bola jedna z moznosti takze mi doporucil sono a tam sa to potvrdilo ....
@ivikuska28
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ja to mam tiez ..pri prvej dcere som to este nevedela a snazila som sa kojin no neslo to vobec (u nas v rodine to nikto nema ) trapili sme sa 10 dni potom som to vzdala ... lekarka mi povedala ze jednoducho nemam mlieko ... pri druhej dcere som uz vedela ze nemam ani zacinat pretoze medzi tym som bola na gynde na vysetrenie (sono prsnikov) a tam mi to povedali ...takze som hned dala umele mlieko ..musim podotknut ze pri prvej dcere som aspon trocha mlieka mala pri druhej mi ani nenabehlo ....