Dobrý deň,
Som v 9 tt, mam už dve malé detí. A čo je problém, že absolútne v tomto tehotenstve neviem fungovať. Nevolnosti, závraty, únava to je pre mňa ako za trest. Pri dvoch deťoch som mala asi skoro to isté, ale to bolo ešte mierne. Ale tieto príznaky sú naozaj brutálne. Za dva týždeň som veľmi schudla závraty mam také silné ze v sekunde si musím cupnuť a počkať aspoň 10 sekúnd. Nemôžem si ani sadnúť na stoličku nestihnem. Akoby si ma len zahmlelo pred očami. S únavou viem celkom bojovať pretože si poviem, že musím však dve malé deti a naozaj ľahnúť a zaspať je asi dosť nezodpovedné. Viete mi prosím poradiť niečo na nevoľnosti a závraty? Ďakujem.
@wenus91993 na nevoľnosti i zabrala na predpis xonvea, závraty som mala z nízkeho tlaku, veľakrát aj v obchode som si proste musela sadnúť na zem. Treba dodržiavať pitný režim, mne odporučila gynekologicka aj coca colu na zvýšenie tlaku. Závraty nejako prešli v 4 mesiaci. Nevoľnosti mám doteraz a to už som 33tt.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mne na zavraty nepomohlo absolutne nic, celich 8 mesiacov az do porodu som nemohla vyslovene ani stat na nohach, po 10sekundach som omdlievala,busilo mi srdce a oblieval ma pot :(. Clovek by neveril ze je to az takto mozne...
Nikam a nic som nemohla,len som lezala
Nevolnosti mi presli po 3 mesiacoch