Ahojte zienky,
Prosim vas ako ste riesili silne nevolnosti na zaciatku tehotenstva. Zaludok mam totalne na vode, napina ma, zhorsil sa mi aj spanok, tak som aj totalne unavena.
V praci som nikomu nic nehovorila ale kolegyna sa uz vcera pytala ci na mna nieco lezie ze vyzeram zle. Som povedala ze muz mal crevnu chripku ze aj mna nieco asi obchadza.
Ale ak to bude trvat par tyzdnov tak zo nezamaskujem veru.
Dakujem.
Su lizanky v lekarni proti tehu nevolnostiam, neskusala som nemam overene, ale chvalia to ja si ich dned idem tiez zakupit
Mne nepomohlo nic.
Pravidelne jest suche nieco.. Keksy,tycinky..
@motylik273 hadam pomozu, mne vtedy vobec
Kola, vela koly a nemat prazdny zaludok lebo ked uz bol prazdny isla von aj ta kola
Ja som uz trošku dlhšie tehotná ale stále mám nevoľnosti nemôžem ísť na záchod na veľkú lebo hneď ako ucitim ten smrad vraciam 🤣 chladnička otvorím vraciam ..proste akýkoľvek pach vraciam ..a nechuť k jedlu je veľmi veľka a veľmi s tým mám problémy čo budem jest lebo do všetkého sa musím nútiť a nikdy neviem či to nepôjde von takže asi tak 🫣 ale bábätká nám za to stoja ❤️❤️
Kazde rano som musela zjezt banan a za nim vypit takmer pol litra vody. Nasilu sa vyvracat a do vecera mi nebolo nic. Akonahle som to neurobila bolo na figu po cely den. Doteraz mam s bananmi problem 🫣😅😅maly ma 3,5r
Jest, aj ked ti je prave na zvracanie. Nenechavat prazdny zaludok.
Mate pravdu, lebo ja slabo ranajkujem a potom mi je zle az kym obed nezjem. Ale mne rano nechuti ani
Skus aspon ovocie alebo zeleninu. To sa da stale 'zobkat' 🙃
Nijako...proste ak som sa najedla a vyvracala tak bolo....ale ja som nemohla všetko zjesť...pri prvom dieťati mi aj z jablka zvracala alebo keď nám do bytu prišli pachy z varenia od susedov
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nijak . Chlipala som po troske pepsi, nic ine som do seba nedala a nezabralo. Muselo to len prejst