Nevoľnosti v tehotenstve

14. aug 2023

Ahojte odkedy som zistila že som tehotná asi den predtým mi začalo byť zle ale tak ako keď idete v aute že mi ostalo tazko na vracanie vracala som niektoré dni aj 3krat a nafúknutá som bola trvalo to týždeň nonstop a dnes mi vôbec nič nieje.mali ste to takto ?lebo mne fakt 7dni vkuse bez prestávky bolo zle a dnes nič .najprv som nadávala že mi je zle a teraz rozmýšľam že či je všetko v poriadku keď mi nič nieje🙈🤔

rebrambora
14. aug 2023

Do 18tt. Nonstop.

autor
14. aug 2023

@rebrambora veď to má práve vystrašilo.podla poslednej ms som 4+4 a 7dni úplná katastrofa a dnes nič len doobeda mi ostalo trošku a potom už nič a hneď stresy že či je všetko ok😏🤔

angel993
14. aug 2023

Užívaj si, kým ti je dobre, nevoľnosti sa ešte môžu vrátiť. Mne sa vrátili okolo 10tt a ostali do konca tehotenstva.

rebrambora
14. aug 2023

Jasne. Bud rada. Dolezite jest byt najedena, vyspata a bez stresu. Samozrejme, ze kazdy den nieje rovnaky. Nestresuj sa.

nelca0510
14. aug 2023

:D a to si len v 5tom týždni :D na som v 9tom mesiaci a prestala som pravidelne zvracať tak v 8mom:D sporadicky mi je zle a zvraciam aj teraz :D veľa šťastia 🙂

diankamf
14. aug 2023

Mne bolo zle par dni vkuse, potom asi 2 dni klud a potom zasa som vracala. Neboj nic a uzivaj si tie dni, ked ti nic nie je 🙂

10zabka
14. aug 2023

prvé tehotenstvo som vracala do konca 7-meho mesiaca, 2 mesiace kľud a potom ešte aj pri pôrode. Pri druhom mi nebolo zle ani raz. Je to naozaj individuálne a v poriadku. Užívaj si dni, keď nevraciaš 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre