Ahojte mamičky. Ako ste boli s nevoľnosťami v prvých mesiacoch? Ja som sa pred pár dňami mala hrozne, na zvracanie mi bolo, ležala som celé dni. A teraz zrazu už 2dni je všetko v poriadku. Ja som len zvedavá, ako ste na tom vy? Dúfam, že je s bábätkom všetko v poriadku. Len mi to je čudné, 3-4dni nevoľnosť a zrazu nič . Dnes som 5tt+6. Áno viem nemám komplikovať , ale určite viete aké to je..😃 (naokolo nemám žiadnu tehuľku, rada si vás “vypočujem”☺️)
@kitti26 ja som 7mesiac a doteraz mam nevolnosti.. nie take silne ako prvych 5mesiacov ale este mi byva sem tam zle rano... a tiez niekedy mi nie je vobec zle a potom to pride a stoji to zato ta nevolnost.... 🥲 Si na zaciatku tehotenstva, vacsinou to trva do 3mesiaca. Ale potom su tu zeny napr ako ja ze 7 a pretrvava to🤣
@kitti26 mávala som do 14tt nevoľnosti že som nedokázala ani vstať z postele. Do 23tt som potom mala stále nechuť na niektoré veci. Až po 600nedelí sa mi vrátila chuť na všetko. Boli lepšie dni, boli horšie dni. To najhoršie zacalopo 9tt
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kitti26 tiež som mávala lepšie a horšie dni, no mám pocit, že s pribúdajúcimi týždňami sú len horšie a ešte horšie dni :D