Nevoľnosti v prvom trimestri

10. máj 2022

Dobrý deň, aktuálne som približne v 8+4 tt. Na kontrole som bola v piatok vraj je všetko ok ale mám otočenú maternicu a mám strašne nevoľnosti. Každý deň má buď bolia kríze brucho alebo žalúdok . Do toho sa pridala aj zápcha . Trpim takto už viac ako dva týždne vraj sú tie nevoľnosti skrz otocenej maternice , prosím , nemôžete mi poradiť nejaký liek ktorý si môžem kúpiť v lekárni a aspoň nachvilku mi od nevoľnosti uľaví ? Antimetil nepomáha . Moc ďakujem

simona92101
10. máj 2022

Bezne volne predajne pre tehotne nie je nic, ja som mala z nemocnice predpisany Degan.

babovka2321
10. máj 2022

Mne na chvilku pomohlo napit sa bubliniek, kofola, radler 0,0, ale poviem ti, otrasne mi bolo asi do 16tt, ze som vracala denne a len lezala v posteli. Pomohol mi raz cipok torecan na par hodin, ale brala som ho, lebo som potrebovala byt fit jeden den, inak radaej nie. Treba to pretrpiet, bude lepsie.

jaskolka
10. máj 2022

Studené nápoje, minerálka, džús, voda. Biely jogurt. Potom z liekov čipky Torecan, Degan. Ale v podstate jedine to prežiť, nijaký 100%prostriedok neexistuje.

pinaofina
10. máj 2022

Aj mne pomáhalo studené - buď čistý ľad, voda, zázvorová malinovka (Bacili) alebo aj studené ovocie. A aj lízatká z lekárne mi pomohli našťastie

mary174
10. máj 2022

Mne velmi pomahali tie take nanuky vodové. Samozrejme len na chvílu. A dost mi pomohlo ked som stale po troche nieco jedla, aj v noci. Ked som sa nenajedla tak mi bolo ovela horsie.

mary174
10. máj 2022

A aj ja mam otocenu maternicu dozadu, je to varianta normy, ziadna patologicka vec. Asi take ze niekto je pravak a niekto lavak. Z toho nie su nevolnosti.

veruska00
10. máj 2022

Ahoj som 8tt a cítim sa podobne ako ty je to strašne v noci každú hodinu som hore je mi zle nič mi nechuti vôbec už som skúšala všeličo ale nič mi nepomohlo zatiaľ len mentolove cukríky ale aj to len na 15-30 minút 😏ale aspoň volaco. Je to strašne tie nevoľnosti ale musíme to vydržať 😔

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre