Ahojte chcem sa opýtať ci mal niekto podobnú skúsenosť ako ja... som v 9tt nevolnosti sú ako na hojdačke jeden deň mi je dobre druhý deň totálne na nič... včera som šla spat s bolesťou hlavy o štvrtej ráno som sa zobudila ze mi je hrozne a bola som zvracat... stalo sa mi to takto už tretí krát ze aj v noci ma to potrápilo... je to bežné alebo si dávať pozor na pitný režim/stravu? Alebo to len proste treba vydržať? Ďakujem
Ja som jedna z tých "šťastných", že mi je zle deň i noc. A áno, posledný týždeň mám už aj bolesti hlavy, ktoré nechcú prejsť, no zase aj problém s tlakom, ktorý je veľmi nízky toto tehotenstvo. Ale aspoň zvracanie je slabšie ako bolo pri prvom, zväčša len pri snahe umyť si zuby.
Snaž sa pravidelne jesť menšie porcie, aby si nebola úplne plná, ale zase ani hladná a stále pohár vody (ja som pri prvom mala normálne budík každú hodinu a pol, nech vypijem pohár vody, lebo som v tom strašná).
Problém s tlakom mam teda aj ja co sa týka pitného režimu to musím na tom popracovať len keď to nieje také pravidelne fakt neviem či mi robí zle niečo konkrétne alebo je to proste tak že to tak "vyšlo" 😅😅
Ja som sa takto budila, 6 tyzdnov, zle cele dni, ale noci boli taketo hrozne. Len vydrzat
Tak okej ďakujem za rady som zvedavá ako dlho ma to bude držať pre maličké všetko ale je to náročné teda riadne 🙂
Ja som 33tt a stále od začiatku ma bolí hlava a je mi zle, Žalúdok ani nevravím 😔 niekedy to je dobre niekedy nie kupujem si kartóny vody Fatry 😁 večer mi pomáha nejesť lepšie keď idem spať hladná, pretože keď sa najem tak hrôza.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Tak úplne bežné to nie je, ale sú ženy, čo majú nevoľnosti aj v noci... žiaľ.
Ja som zase iba v noci zažila vykúpenie od nevoľnosti, inak nonstop odkedy som vstala, až kým som nešla spať