Nevoľnosti v 9. týždni

25. aug 2022

Pekny den, chcem sa opytat. Som v 9tt, nevolnosti mam kedykolvek pocas dna, pred jedlom, po jedle je jedno kedy, proste ked to pride tak to pride 😃 niekedy mi pomozu lizatka. Posledne dni som si vsak vsimla ze mi byva zle od vyvaru. Mala ste to niektora tak? alebo si iba namyslam.

kabba
25. aug 2022

Mne byvalo zle po vsetkom moznom. Hlavne mi vadili mastne jedla. Takze ak je vyvar mastnejsi, tak ti moze byt zle. Alebo tebe moze vadit zas nieco ine v tom vyvare 🤷🏻‍♀️ Kazda sme ina. Ak ti je po nom zle, nejedz ho. Mne bolo z tolkych veci zrazu zle, ze som pomaly nemohla nic jest… trvalo to do 22tt. Teraz som v 29tt a najhorsie je, ze sa mi, hlavne vecer, nevolnosti vracaju 🙈

ildiko36
25. aug 2022

Vätšinou to trva ca do 12-15 tyzdna potom by malo byt lepšie, no nemusí to byť pravidlom., S dcerou mi bolo zle do 3mes, pri druhom dietati mi bolo zle do 6mes a pri 3dieťati ca do 13tt.
S dcerou som pracovala az do dna pôrodu, 2dieta do 7mes a s 3dietatom do 6mes., Mala som ťazku pracu,ako intenzivna sestra s pac na dych pristrojoch, katetrami, hadickami s nozomomialnými infekciami,bolo treba kanyli menit, kazde 2hod polohovať vysadzať do kresla , s dych pristrojom sprchovat atd.

19daniela90
25. aug 2022

Mne bolo zle do 20 TT, nesrandujem, nepreháňam. Žila som na suchom polystyréne a suchej ryžovej cestovine a vode. Bolo mi zle kedykoľvek počas dňa, pálila záha, zvracala som. Mala som aj tbl od dr na zastavenie nevoľnosti. Teraz som v 29tt a zas začína záha páliť deň -noc nonstop.

nikol789
25. aug 2022

Ja som do siedmeho mesiaca veľmi malo jedla, zo všetkého mi bolo na grc a aj keď som niečo zjedla tak to išlo von🙈 bolo to ťažké, ale okolo 8 mesiaca už bolo fakt dobre ..

autor
25. aug 2022

tak to ste ma ale ze vobec nepotesili. Pri prvom som ziadne nevolnosti nemala, okrem brucha som nevedela ze som tehotna. Teraz toto je pre mna totalny sok co to dokaze. Tak verim a dufam ze to tym 13tt skonci. Kto vie co mi prave v tom vyvare vadi, dnes som mala zeleninovy, ziadne mastne oka, a znova to iste. Ano mas pravdu, hocico mo v tom moze vadit

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre