Dnes som zacala 15tt a uz tyzden mi je zle😭 od zaciatku mi bolo zle a mala som nechutenstvo,v tretom mesiaci uz dom zacala aj jest aj maso aj vsetko,dosla aom do 14tt a zas😭nevraciam len cely den mam nevolnosti,ked som hladna ked sa chcem najest zas mam nechutenstvo😭mam vyvitky ze babu nedavam tolke ziviny,snazim sa fat si aspon ovocie,ako prosim podporit chud do jedla?:( citala som ze su nejake zazvorove lizatka pomoze to?
@veraaq ahoj bola som na tom podobne, nechutenstvo striedajúce sa s hladom a zvracanie po jedle aj z hladu .. no ale k veci skus si nájsť co ti robí dobre, u mňa to boli paradajky a hrozno, pekne ukludnili žalúdok, snažila som sa jesť z rovnakého dôvodu ako vravíš ty, ale väčšina vždy skončila von. Obaja sme v pohode, zdraví.
Skúsila som zazvorove cukríky, áno upokojili žalúdok ale nie tak, že som mala celý deň pokoj, ale namiesto 3-4 vracaní to boli 2-3
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@veraaq ahoj tak ja som mala celé tehotenstvo nevoľnosť,ale tak ja som aj zvracala a to ešte aj na pôrodnej sále..
Nepomohlo mi nič a to som vyskúšala fakt ze skoro všetko..myslím ze obavy nemusíš mať ze by si bábätku nedávala dostatok živín, ja som v sebe dá sa povedať neudržala nič a boli sme v poriadku, syn mal 4 kg