Ahojte zeny..som 4tt+4 … prosim vas to je normalne ze by mi uz takto skoro bolo zle? Obcas je to ako nevolnosti a obcas zas akoby som nieco mala s tym zaludkom… som zmatena lebo neviem ci mam nevolnosti alebo mi ozaj nieco je akoby mi aj horel zaludok miestami aj zaha pali… no neviem akoze
Ano. Ja som mala pri vsetkych od pozitivneho testu aj nevolnosti. Resp som si robila tedt na zaklade toho ze mi bolo zle.
A trvalo to cca 5mesiacov.
Mne bolo v prvom trimestri snad asi vsetko, ale nevracala som nastastie ... Najviac ma kazdy den natahovalo, ale ze strasne ... Dokonca si pamatam, ze z jablka. ale ze neskutočne :D alebo som otvorila chladnicku a zacalo ma natahovat :D ale potom to preslo 🙂)
@muchacici no tak tomuto neverim zeby to boli dvojicky😁
@maryetta ano ja som napisala hlavne aj kvoli tomu ze skoro su tie nevolnosti a este aj take divne naozaj pri prvom dietati som mala iba nevolnosti ze ma natahovalo jak zabu ale teraz zaha, hori mi zaludok no neviem🤯
@kristin3558 ano ja som mala zahu iba v tehu. Teda 4x. Iba v tehu. Mimo tehotenstva nikdy. Ale to je take palenie ze isto akoby som neviem aku kyselinu vypila. Hnus.
@kristin3558 Uvidíme 🤭😉 ale mne tiež povedali, že tým by sa dali vysvetliť nevoľnosti v tak skorom štádiu tehotenstva, že u dvojičiek je to bežné, že symptómy sú zosilnené a prichádzajú skôr
@kristin3558 ano, mne to tiez zacalo v 5.tt. Zelam ti, nech ta to skoro orejde... Je to fakt otrava.
@kristin3558 isto si 4tt+4 dní? Ja som sa cítila obdobne a pri prvom vyšetrení gynekologička zistila, že som o mesiac dlhšie tehotná. Menštruácia bola v tom mesiaci ako bežné menštruačné krvácanie, preto ma ani nenapadlo, že som tehotná 😄
@maryetta no mne to po prvom dietati zacalo v tehu a aj mi to ostalo tak ze uz nepijem ovocne caje lebo vtedy hned nastupi zaha..
@muchacici Ano ale myslim ze dvojicky to nebudu podla mna ale vo stvrtok idem ku gyn, dam vediet😁
@lulu8491 Ano urcite posledna ms 15.11… a dusik na teste sa objavil na 9dpo minuly tyzden v piatok
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kristin3558 Mala som hrozné nevoľnosti, veľmi ma bolel žalúdok, brucho, nemohla som cítiť žiaden smrad, nemohla som dokonca ani samú seba cítiť 😃 no ale okolo 7-8tt som začala strašne krvácať, zistili mi, že tam pôvodne boli dve bábätká, ale o jedno som prišla.... 😖😓 po niekoľkých dňoch ustúpilo krvácanie, aj nevoľnosti... Možno to budú dvojičky! 🥰