Nevoľnosť v tehotenstve

29. máj 2024

Ahojte. Nastastie som zatial este nezvracala, som 5 tt + 5 ale dnes to zacalo od 11 cca mi bolo nonstop blbo ci som si nieco zjedla ci nie, dako to preslo, sli sme von aj s malym a do DM a prislo mi tak blbo, ze som skoro odpadla. Mam akoby zaludok na vode.
Mate nejake metody ako to zvladat? Citim sa tak, ze ledva maleho prebalim. Bojim sa aj usta otvorit, ze sa dovraciam.

sashka22
29. máj 2024

Niekedy mi práve to vyvracanie pomôže uľaviť. Inak len lezim na boku a nie som schopná ničoho len pretrpieť, už sú to týždne,že nezvladam domácnosť ani druhé dieťa...

autor
29. máj 2024

@sashka22 verim, ma Vam aspon kto pomoct? my sme zrovna dnes odcestovali na vychod a ze prespime, zmena a ja len lezim na ubytku a nevladzem nic 😮‍💨

butterflyeffect
29. máj 2024

Mne pomaha len lahnut v takom pripade, zle mi je bez ohladu na to co zjem alebo ci vobec zjem, teplo a slnko mi robi najhorsie, niektore dni su hrozne ale posledne dni sa to trocha zlepsuje som 9tt+3 vravim si ze snad uz to pomaly ustupuje lebo ja som fakt nebola schopna cez den niekedy vobec nic spravit

saxana000
29. máj 2024

Antimetil a renie ice ma trosku udrzalo pri zivote ale dva tyzdne boli krute len postel mineralka a kybel

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre