Nevoľnosť v 3. trimestri

kristina2904
14. júl 2023

Ahojte
Potrebovala by som poradiť či mal niekto podobne problémy v tretom trimestri ako v prom teda nevoľnosti vracanie atď

Ďakujem

autumm
14. júl 2023

Jasne. Je to bežné. Ja som mala tiež v 1 trimestri a potom mi začali v polke 8 mesiaca znova

lucia13022023
14. júl 2023

Ja som mala v prvom trimestri strašne, to som nikde nechodila, záchod bol naj kamoš 🤣🤣
A v treťom už asi v 8 mesiaci to zas prišlo, no nie tak ako v prvom trimestri.. Vracala som len pár krát 🤷‍♀️ ale prišlo to tak náhle.. Presne ako v prvom trimesteri

jaskolka
14. júl 2023

Áno, je to úplne normálne. Maternica je už vysoko, zalúdok máš už dosť "zatlačeny", nemá takú kapacitu, dieťa do neho aj môže kopat, trávenie je spomalené.. To všetko je dôvod že ti môže byť ťažko, zle, aj na vracanie. Diagnóza je tehotenstvo a po pôrode všetko ustúpi. Už len vydržať

kristina2904
autor
14. júl 2023

@jaskolka ďakujem mávam aj bolesti v podbrusku ako keď mám ms ale slabšie oveľa snáď to nie je ešte priskoro ďakujem za odpoveď

lucia13022023
14. júl 2023

@kristina2904 v ktorom si TT? Co môžem za seba povedať, keď som mala bolesti, poslickov, dala mi dr magnezium. Nakoniec som prenášala. A čo sa týka inej bolesti nie ako ms, to som mala posledné 3 týždne.. 2 normálne a jeden prenásaci..to bol už extrém pichanie všade, tlaky atď..

barbora19911
14. júl 2023

@kristina2904 ja som 30 týžden a v 1 trimestri som nemala nič žiadne príznaky v druhom to začalo aleže brutál a pokračuje to stále

kristina2904
autor
14. júl 2023

@lucia13022023 v 28 tt som

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre