Ahojte som 6+5tt je mi zle od rána do večera, nechutí mi jesť a každé ráno zvraciavam.
Žalúdok ako na vode a citim sa viac ako opýta už neviem čo ďalej som slabá.
Čo by mi pomohlo ? Počula som o zázvore tak som si kúpila citrónový zázvorový čaj...Pomohlo aj vám ?
Ráno som zjedla niečo suché, tyčinky, keksíky atď.. chvíľu počkala a až potom som vstala. Mne toto pomohlo. Mne bolo zle celý deň a vracala som až večer.
Ja som prežila prvý trimester na tých polystyrénovych chleboch a Coca cole
cola a suche chlebiky. gynekolog nic neodporucil?
@sandokanka36 Idem až 22.7 😑😑😑
Dúfam že mi pomôže ten zázvorový čaj
Len s ním buď opatrná, môže sa len jeden denne.
Zazvor je super, najma cerstvy. Pozor na max davku 1 gram denne sušeného alebo 4 gramy čerstvého zázvoru. Ja som si kupila v obchode cely - doma som si ho navazila na takuto gramaz a supla do mrazaku. Vzdy som si rano len zobrala 'davku' a urobila caj do velkej nadoby. Mne napr. bolo ovela menej zle ako pri prvom tehotenstve - vtedy som jedla len cukriky a tie lizatka z lekarne.
mne pomoohlo po malych trochach jest, ale cely den, furt daco do seba tlacit, od zobudenia. a aj tak som vecer sem tam vracala.
Asi nepoteším, ale mala som presne to isté až do konca 4.mes. Potom to prešlo. Nepomáhalo absolútne nič,skúšala som všetky rady, ktoré som sa dočítala. Neskor to bolo tak,že par dni dobre,pár dni zle. Až to nakoniec celé pominulo. Hrozné obdobie, no teraz viem,že to žena musí len prečkať a vytrpieť.
Musíš skúšať co ti pomôže. Mne pomohlo,keď som si ráno dala pohár bublinkovéj mineralky, potom nepomáhalo už ani to. Neskôr mi dosť pomohlo cucať studený grep. Zázvoro ovocný čaj je o ničom. Existujú zázvorove pastilky. A keď bolo najhoršie, tak som mala na predpis tabletky torecan. Drxim ti palce.
Mne dr predpisal xonveu az ta mi zabrala.. brala som od 9tt do 14tt
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Zatiaľ mi nepomohlo nič...som 8+2tt a celodenné nevoľnosti. Chvíľu je lepšie, keď sa donutim najesť. A ešte mentolovy cukrík, keď už nejdem vydržať.