Dobry den. Asi nemozne, ale vyskusam. Zienky, nie je tu niektora taka, ktorej sa uvolnil termin na morfologicke sono? Pripadne jej nevyhovuje a chcela by ho vymenit? Ja mam termin ku nemu 13.1, ale chcela by som skor, lebo nam vysli horsie tripple testy a zial dr grochal mi nevie poskytnut skorsi termin. 😔
@tessa2299 určite to bude v poriadku. Veľa žien takto stresovalo, lebo tie výsledky vychádzajú nepravdivo, a Dr Grochal videl len zdravé bábätká. Takže žiadny stres. ❤️
Skús mu napísať. My sme sa objednávali kvôli zlým výsledkom. Najprv dal jeden termín a potom volal, keď sa mu uvoľnil skorší. Akurát to bolo tak, že asi do 2 hodín sme tam museli byť. Držím palce
@martinka13 prosim ta a to na mail mu napisat? 🙂
Dakujem zienky, my sme boli aj na genetickom sone a tam nic nevideli. Len stale mam obavu a mensie pochybnosti, ci ozaj bude vsetko v poriadku
@tessa2299 ja som sa objednávala telefonicky, povedala som dôvod. On mi potom volal, keď sa uvoľnil termín. Bolo to v nedeľu
@tessa2299 Ja som mala výsledky na downov 1:16, týždeň pred vianocami, okamžite nás vzali na genetiku ešte predtým sme však boli u doktora grochala a on žiadne onomalie nevidel. Nakoniec sme absolvovali na genetike aj trisomy a tie dopadli našťastie dobre aj napriek veľmi nízkemu číslu. Verím že prežívate ťažké chvíle takto pred sviatami, ale musíte veriť že to dopadne dobre. Držím vám palce 😊🙏🏻
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Z tripple testov si nerob ťažkú hlavu, veľmi veľa krát v nich vyjde blud. Vzhľadom na to, že sú sviatky, termín 13.1 ku Grochalovi považujem ešte za celkom luxusný a držím palce, každopádne i keď chapem, že si vyľakaná 🙂