Ahojte. Som v 27tt a mam neustále mokre nohavičky. Mate to aj vy niektorá?
Sú dni kedy viac, niekedy menej.
Ano, mala som cele tehotenstvo. Gynekologicka povedala, ze je to normalne. Ku koncu toho uz bolo fakt moc, myslela som si parkrat, ze uz mi odteka plodova voda. Nosila som cele tehotenstvo slipove vlozky.
Nechcem nikoho strašiť, mne sa to teda dialo až neskôr, ale bolo to pomalé odtekanie plodovej vody, mala som prasknutý jeden plodový obal 🙂 určite spomeň gynekológovi, nech to urobí test na plodovú vodu..
Daj si vložku, ak pretečie, je to plodová voda a tým pádom pohotovosť, alebo teda skôr zajtra smer MUDr.
@danielahamar mne vložky napr nepretekali, bolo to pár kvapiek vždy keď som vstala alebo sa dlhšie hýbala a potom dlhšie nič.. ale je to vysoko individuálne, len teda môj prípad je taký raritnejší, že aby baby vedeli, že aj toto sa môže diať 🙂
@andrea2323 mne tiež odtekala pomaličky, porodila som v 31tt, ale to,že odtekala som sa dozvedela až neskôr, keďže som sa nikomu nesťažovala😬
Ja som mala presne toto a strach, že je to plodová voda, lebo toho bolo teda že dosť. Testovali mi to Temešváryho roztokom, odtok PV sa nepotvrdil, ani žiadna infekcia, bol to len extrémne vodnatý výtok počas ceeeeleho tehotenstva, na to nerada spomínam, musela som nosiť stále intímku, bolo mi to nepríjemné.
O to veru ide ze ja to mam akokeby od začiatku tehotenstva ale plodovej vody mam vždy dosť. Ale mam pocit ze tieto dva dni sa to zvysilo tak neviem..
Mne mudr povedala že je to výtok a bude ho cele tehotenstvo hodne, je žiaduci. Nosím tenké vložky a náhradné gaťky v kabelke …
Cele tehu som mala skrz to vlozku.. 😒
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mala som to cele tehotenstvo