Ahojte prekrocenim druhého trimestra som neustále chorá. Stále sopeľ bolesti hrdla, aktuálne zapálené dutiny.sice zatiaľ bez atb ale je to vyčerpávajúce. Začínam mať obavy ci dieťa bude ok pri toľkých infektoch. Prešli ste si niečím podobným? Neublížilo to dieťaťu?
Ano, presla, pri stvrtom dietati, tesne pred otehotnenim covid a dalsia viroza, potom asi 6x este virozy a dalsi covid v 2.trimestri s teplotami a zvracanim. Este aj crevna chripka ako rozlucka so skolkou...potom preeklampsia, mala je zdrava, chvala bohu.
Ja idem do 3.trimestra a tiež mám nonstop skolkarske virózy. Všetko vyzerá ok,dr.som to spomínala a treba vydržať.
Odkedy som nastúpila na materskú tak v kuse niečo 🤣 muž sa smeje že to hlava prepla, nemusím do práce tak telo dobieha zameškané 😃
Aj ja som tak bola... Imunita je potlačená v prospech tehotenstva. Bábätko bude ok, už je veľké. Aj moje bolo.
Kamaratka takto bola chora cele tehu a dr jej povedal ze ma tehotensku nadchu az ked porodila vtedy jej to preslo...inac mne pomaha v tehu pri chorobe naparovanie sa nad rumancekom...pri kasli 3x denne kacaciu mast zjest...a vyzmykat citrony a pit s vodou...nie som zastanca liekov a toto mi pomaha
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som bola chora cele posledne 2 mesiace tehotenstva. Chytila som nieco od manzela a uz mi to nepreslo do uplneho konca. Na dieta to vplyv nemalo.