Ahojte dievčatá. Som v 8+4tt a mám nonstop nevoľnosť.
Ráno som bola celkom fajn. Na obed som pocítila vôňu cesnaku a to ma úplne položilo. Celý deň ležím a je mi na vracanie som hrozne slabá. Máte to(mali ste to) niekto podobne?prešlo vám to?
@baruska884 mala, viem si predstavit, ako ti je, drzim palce, aby to pominulo co najskor
@baruska884 ja som teraz v 12 tt a nevoľnosti a únavu mám stále už prestávam dúfať že to prejde ...
@misssska skúsim mätový čaj teda. Ďakujem
@pavla456 to je hrozne. A ako si to riešila s prácou?ja mám teraz prázdniny ale keby som mala chodiť do práce tak určite som na pnke. Horšie je že ráno začnem celkom fajn a z minúty na minútu sa to otočí.. už som si aj poplakala dnes. Nie som schopna nič spraviť.. nikde ísť :/ dovolenku plánovať sa vôbec neodvážim a to ani do vedľajšej dediny 😫
@baruska884 niekto má nevoľnosti celé tehotenstvo, niekto týždeň, niekto prvý trimester. Ja som mala cca od 9tt do 15tt. Niektoré potraviny som ale nemohla jesť omnoho dlhšie
@baruska884 ano, mala som pri 2.tehu. V 9.tt je najvyssi narast hcg, preto je ti tak zle. Mne bolo do 13.tt, potom to zmizlo... Ale je to velmi individualne.
Áno, je to normálne.Hcg prudko rastie a telo si zvyká na "druhý stav."
Mne bývalo zle vždy od 6tt do 14 tt, pri synovi tak, že raz v pohode, a o chvíľu už zle, a pri dcére bolo mi zle nonstop, skrátka stále taký pocit žalúdka na vode. Akonahle prešiel 14 tt, akoby utalo, z dňa na deň nič už mi nebolo.
Skus niečo studené, minerálku, vodu, pomarančovy džús, jogurty.Fakt jedine skúšať, a prežiť to. V najhoršom prípade lieky od gynekológa.
@baruska884 mne pomahalo jablko, pomarancova šťava (ale cerstvo vytlacena z oonaranca), cuerny sladeby kysly caj, suchar, zazvirove cukriky s medom. No ak mam byt uprimna, ked mi bolo velmi zle, tak nepomohlo nic... Drzim ti palce. Ja som bola uplne zufala, ako mi bolo zle... Snad ta to coskoro prejde🙏
@ailiba moc ti ďakujem!
@jaskolka ďakujem pekne! 🙂
Najdi si nieco, co ti zaberie.ja som musela pri nevolnosti stale mat nejaky kysly dzus po ruke a bublinkovu mineralku. Aj tak ma samozrejme napinalo, horsie to bolo v robote 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@baruska884 zhruba od 7 týždňa permanentne nevoľnosť , ani som to nevedela pomenovať , trvalo to niekoľko týždňov , nakoniec zabral mätový čaj 👍