Ahojte prosím neukrizujte ma s vašimi poznámkami ale bojím sa tento týždeň som sa dozvedela že som tehotná a mám cca od Ovulácie 14dni . neublížili babetko keď ma strašné napína pri zvracani;/???
Mas maternicu v zaludku? Vygoogli si anatomiu zenskeho tela.
A ako presne by mu to malo ublizit,ked je velke ako bodka? 🤔 Navyse ho nemas ani v zaludku,tak ozaj neviem naco ten stres.
Dúfam že vieš kde máš žalúdok a kde maternicu a kde sa nachádza embryo
@iwesska no len mňa keď napína napína ma aj pod brušku
radšej ani kakať nechoď, aby si bábatko náhodou nevytlačila predčasne
Bábätko je ako makové zrnko, úplne ukryté v maternici. Co myslíš, že by sa tak mu mohlo stať?
Nie. Klud 🙂
prestan zvracat 😀
Ste pekne mrchy…. Chudák dievča…ako keby ste nevedeli, nad čím všetkým za zamýšlate keď sa bojíte . Slušná otázka =slušná odpoved. Hanba vám
Nie neublíži,žiaľ nevoľnosti patria k tehotenstvu a hlavne v prvom trimestri
Ale ste milé skúsené empatické mamičky! Och, keď Vás to obťažuje, kvôli čomu cerpete energiu a odpovedáte? Všetky ste sa skúsené nie narodili, proste vyskytli. Veď sa len slušne opýtala, je možno viac úzkostná! Určite vie, ze maternicu nemá v hrdle. Sama konštatuje, ze sa boji skôr napínania svalstva v brušku. Autorka- nie, zvracanie by ti ublížiť nemalo, je to pomerne casta, menej príjemná, súčasť začiatku tehotenstva. Napínanie teda nie. Ak by však zvracanie bolo dramatické, niektoré ženy zvracanie veľmi veľa, je na mieste konzultácia s gynekológom, aby sa predišlo dehydratácii, pripadne aj problémom s príjmom stravy. Krásne tehulovanie!
aale no taak 🙃 ukľudním ťa, keď ti poviem, že som pri drobcovi zvracala vyše 20 týždňov? dnes má už 4,5 a je úplný pohodový škôlkar 😉 buďv pohode, jedz častejšie menšie porcie. Niekedy pomáha hneď ráno zjedť piškótu, sušienku, napiť sa vody a až potom vstať. A môžeš skúsiť zázvorový čaj.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Milióny tehotných žien zvracia, tak pouvazuj