Som v 33 tt a cele noci nemozem spavat,spim max. 4 hodiny,cely den som potom nervózna a unavená,poradte prosim niečo....som uz z toho na zblaznenie...
@fabinko Aj ja sa pripajam. Od 2mesiaca tehotenstva- spanie max 3h.... Skusila som snad vsetky rady.... Nezabralo nic. No a lekar mi vravel ze to su hormony..... Dnes ma maly 3 roky a je to lepsie.. Odspim tak 5h.... Tak nejak som si zvykla, no prve dva mesiace bol riadny zaberak....
@viktoriam84 no veď to, ked človek nespí celu noc, cez den je to hotova katastrofa,idem vo štvrtok doktorke na poradnu,spytam sa, nech ona nieco poradi,lebo skor sa pri tejto mojej nespavosti zosypem ako porodim.....
ja mam to iste a skoro od zaciatku tehotenstva. takze neviem ci na to nieco je ale asi je to predpriprava 😊
@fabinko pritom sa snažím robit cez deň stále niečo aby ma to večer unavilo... Ale nezaberá nič ach....skoro každý deň pijem medovku lekársku čaj a trosku mam pocit ze aspoň sa ukludnim
To je normalne v tehotenstve.
Ak sa vam da dievcence tak si pospite cez den. A ak budete mat prve babo takze budete doma na materskej len s nim tak kaslite na upratovanie a spite s babatkom. 🤗😊😪Pri prvom to byva najhorsie. Ked bude dalsie bude aj viac energie. ☺
Pridavam sa..otras ze?? Lahnem a mozno zaspim o 3tej 4tej rano a o 7 ci 8 hore...skusala som vselico mozne..nic nezabera...trva mi to uz takto dva mesiace...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ak vám to pomôže ja som na tom podobne, niekedy nespím celú noc vôbec... A potom celý deň katastrofa.. A to som v 24tt