Čaute dievčatá, som 10tt a mám už asi 2 týždne strašný problém so spánkom. Vôbec neviem spať, celú noc sa len prehadzujem, hľadám si vhodné miesto, ale nič. Je to normálne? Trpeli ste tým tiež? Bojím sa, aby bolo všetko ok, nechcem ohroziť dieťatko, ale keď nič s tým neviem robiť. Dnes som spala za celú noc možno tak 2 hodiny 🙄 a ešte som k tomu strašne seknutá a bolí ma tak krčná chrbtica, že keby ste vedeli poradiť, čo si môžem v tehotenstve natrieť prípadne dať na bolesť krčnej chrbtice, tak dajte tip 🙂 Ďakujem.
@alexandraas beriem aj Duphaston tak mi napadlo, že to je možno z toho🙄 verím, že čoskoro ho vysadím, tak uvidíme rozdiel…aa presne, tiež som každú hodinku na wc, neviem čo potom budem mať neskôr🙈😅😅😅
Ďakujem, masáž som myslela, že nemôžem teraz 🙂 Tak to vyhľadám niekoho.
No ja som sa budila okolo tretej , tak od 30tt...tvoja nespavost a pocit ba wc by som skusila tipnut, ci to nema aj nieco so psychikou, ak ste sa dlhsie snazili
@kitycat práveže nie, bábätko sa nám podarilo v prvý mesiac snaženia🙏 psychicky som úplne ok, cítim sa akoby som ani nebola tehu, nemám žiadne nevoľnosti, problémy, nič…až na to spanie😅😅 možno to bude aj tým duphastonom (skúsim sa na to opýtať lekárky), alebo len tým, že som menej aktívnejšia ako doteraz🤷♀️
Tehotenská insomnia je reálna, tiež som to zažila, Duphastonom to nie je, nič som s tým nevedela urobiť, iba prežiť, skús cez deň pospať, ale mne ani to nešlo 😏 možno nejaký levanduľový sprej, olejicek alebo levanduľu mať pri sebe, to ma vtedy nenapadlo 🙂 ja som dostala taký gél s guľôčkou a to som si natierala, bolesť prešla 🙂
Ano, aj ja to mam niektore noci, som v rovnakom tyzdni. Mam este male dieta, povedala by som, ze musim byt unavena a spat, ale coby😄
Ježiš, akoby si o mne písala. Som v 10 tt, no, posledné dni spim len veľmi málo. Aktuálne tiež nemôžem. Musím stále ležať, nakoľko som v 7 tt krvacala, zajtra má čaká sono, tak možno aj pre to, proste psychika. Snáď to prejde aj u mňa, aj u teba. Nie je to príjemné.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Masaz krcnej chrbtice mozes celkom kludne,ja som tak riesila migreny..a k nespavosti poradit neviem,tak skoro som ju nemala. Teraz som 32.tyzden a az teraz mi to zacina,tiez sa prehadzujem,navstevujem wc, v noci som hodinku dve hore😵💫