Ahojte som v 30tt a nemôžem spávať. Chodím spať o 3-4 a o 9 tej som hore 😞 už som zúfalá. Nič nepomáha. Pomohlo vám niečo ?
Bohuzial mne nic nepomahalo. Do toho este palenie zahy a nepokojne nohy. Ber to ako predpripravu na nedostatok spanku 🙂
@veronikaszabova hrozne otravné,pritom si ľahnem s partnerom že som unavená...zhasne sa a nič. Nezaspim
@iwuanka pálenie záhy ani nehovorím...to je kapitola sama o sebe. Tabletky nič mi nezaberá a posledné dni ma páli žaha od rána do rána. Ja už naozaj niekedy rozmýšľam že čím som si to zaslúžila že všetky takéto veci sa na mňa nalepili
Ja ak spím 3-4 hodiny, je veľa. Zaspím aj nad ránom, keď už muž ide do roboty a o ôsmej som hore. Unavená, ale spať sa nedá ... Záha je nepriateľ, kríže ma chcú zabiť a posledný týždeň mi malý tak tlači na rebrá, že čakám, kedy ich poláme. A napr ja som zvracala nie len na začiatku, ale celé tehu, do nejakého 7.-8. mesiaca... Okrem tlaku a opuchov, čo sa dalo, to som schytala.
Už sa teším a odratávam posledné dni. Snáď sa telo dá rýchlo dokopy a všetky tieto "temné stránky tehotenstva" zmiznú 😁 držím palce, nech aj tebe rýchlo prejde.
Mne ked konecne prestala celodenna nevolnost (nevracala som iba som hocico zjedla a bolo mi zle a tazko) prisla nespavost a ked odisla ta, tak ma zacala palit zaha a teraz ma zas starsia horucky, tak lezim pri nej a kazdu chvilu som hore, lebo mam pocit ze sa mi zadusi 🙈 v prvom tehu bol pre mna porod “vykupenie” v tomto smere, lebo mala prvych 6 mesiacov spala tak, ze sme ju s muzom chodili kontrolovat ci vobec dycha. Ja kvoli zahe spim tak vyssie, lebo v uplnom lahu to je zle. Inak si stale hovorim, ze toto je len maly diskonfort, hlavne ze dieta je zdrave, ale ano je to neprijemne.
@natalala však jasné ale zaspala som o tretej od piatej som zase hore...ja si tiež myslím že to nieje dobre keď spíš 2/3h denné. A že aj telo matky má byť oddýchnuté.
Nepomohlo nic.Msla som to od druheho trimestra do konca a bolo to do placu
Je to na nervy suhlasim, ja mam problem hlavne potom cely den fungovat v robote a rozmyslat nad vecami a po praci sa zas venovat starsej 🙈
Ja som nespala vobec pre upchaty nos bolo to narocne ale dalo sa to zvladnut. Porodol to zmizlo
Ja to vzdy beriem ako predpripravu. :D
@maminkadeticiek však mi už aj je do plaču. Lebo nie a nie spať a pritom unavená som
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja chodim spat po jednej a okolo 6tej som uz hore 🤦 tiez mi to uz ide na nervy