Zajtra začínam 9tt a posledné noci sa zobudim o 1 a do tej tretej až štvrtej som hore a nedokážem spať, občas ma aj napína ale to myslím že skôr z prázdneho zaludka v noci.. môžem tuto nespavost pripisovať tehotenstvu? Myslela som že taká nespavost je až v poslednom trimestri 😞
Neviem či to bude tehotenstvom, môže aj nemusí, zajdi za lekárom ten ti povie viac 🙂 kup si nejaký čaj na spanie s byliniek odporúčam ti medunku lekársku priamo z lekárne, tiež som trpela nespavosťou od kedy pijem tento čaj tak môj spánok je výborný. A ak si myslis že to je tehotenstvom tak si urob test a zajdi k lekárke 🙂
@maruska500 nech si urobí test? Veď píše že je v 9tom týždni
@maruska500 ja som tehotná
@divokykonik no asi to bude aj môj prípad, lebo cez deň fungujem normálne ako netehotná😁a príde noc a mne je takto 🤦♀️ a žiadna sláva ráno vstávať k dvom malým deťom takto nevyspatá😀pri nich mi bolo zle cez deň, teraz sa to nejak vymenilo🤭
Ja som mala toto hlavne v druhom mesiaci tehotenstva. Každú noc hore aj 3-4 hodiny, nedalo sa mi spať. Trvalo to asi mesiac dokopy a už je to lepšie, prešlo to asi v polke tretieho mesiaca. Teraz sa síce v noci budím častejšie, než pred tehotenstvom, ale už sa aspoň vyspím :D Aktuálne som v 14tt.
Tak asi tvoje telo zacina sa pripravovať na nespanie, môžes s tým ratať je aj po porode ca az do 3rokov sa dobre nevyspíš
Ahoj, ja som to mala od prvej chvíle, do polnoci som nevedela zaspať, potom o 2:00 som sa zobudila, a niet a niet zaspať do 4:00 -4:30. Asi 2x sa mi stalo, že som nevedela zaspať vôbec, az o 8mej ráno 😆
Áno, nespavosť môžeš mať aj v 1.trimestri, kvôli hormonálnym zmenám. V poslednom trimestri býva nespavosť už kvôli tomu, že musíš chodiť často na WC, každá poloha je nepohodlná....
Snáď čoskoro pominú nevoľnosti.... A potom využi tento čas na čítanie, pozeranie filmov, seriálov, čo ťa baví.... 😃
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som nespala pol tehotenstva, do toho nočné nevoľnosti, vracanie, točenie hlavy ako na kolotoči 😆. Prešlo ma to v treťom trimestri. Cez deň všetko okej, ani som nevedela, že som tehotná. 😆