Nervozita v 36. týždni

7. jan 2023

Ahojte neviem preco ale ja som niekedy na nervy aj kazdy den aj z mladsieho syna.. niekedy krcim.. potom je v pohode .. zvyknem raz za den vybuchnut 🤦‍♀️ aj to ze sa blizi koniec tehotenstva.. bol nirkto v podobbnej situacii boli vase deticky po narodeni v pohode? Pripadne zanechalo nieco na ich spravani? Dakujem za odpovede.

basska_b
7. jan 2023

Moja druhorodena bola/je cisty vegeťák, proste je taka povaha empatickejsia. To druhorodeni byvaju, nakolko maju starsieho surodenca ako "studijny material" a vidia, ake spravanie vyvola ake reakcie. Moja kamoska ma prve dieta neskutocne svojhlave a panovacne dieta, pocas tehotenstva s nim bola v najvacsom klude a potom pocas tehu s druhym na prveho furt vrieskala... a druhorodeny sa furt usmieva ako slniecko na hnoji. Aaaa to babo v brusku si vraj zvyka na isty bezny level hluku a preto vie spat aj pri hovore a v hluku domacnosti. Ono to skor negativne ovplyvnuje vztah s tym prvorodenym... na to sa skor zameraj... este v 6nedeli budu hormony lietat a bude to potom vyrazna ulava. Ja som mala take vykyvy popri 2 detoch aj v druhej polke MS cyklu. Ale inak vitaj v klube, aj ja som 36tt.

zorkahorka
7. jan 2023

Kokos,ja som v 2.tehu bola ako psychopat.starsi syn ma privadzal lahko do zurivosti,neskutocne som bola nervozna.no a mladsi je uplny pohodak 😀 pritom prve tehu uplne v klude a syn sa narodil ako nervak 😀

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre