ahojte od zaciatku je to cele divne.. najskor v 4+5 mi oznamili,ze je to asi mimomat. 5+2bolo uz vidiet dutinku na sone..dnes 7+2 bolo vidiet iba vacisu dutinku a zltkovy vak no vsak bez plodu a odpovedajuce na 5tyzdem....zmierujem sa s tym,ze ma asi caka kyret ..no nemali ste niekto nieco podobne a dopadlo to dobre?vdaka
@domka222 o 2tyzdne mam kontrolu…no snazim sa v sebe spracovat ze to dobre nedopadne..len je to velmi tazke..
Nech ti vezmu hcg. Ak nerastie alebo klesa tak to je koniec. Staci ked ti povedia kolko nameraju. Budes vediet.
@gertys hcg urcite rastie…lebo vak narastol aj zltkovy vak..2tyzdne dozadu bola iba mini bublinka a bola prazdna
Ešte nestresuj,ja mám doma také prípady až dva.Dlho nič nebolo vidno a potom vykuklo babenko
@barboritta strasne sa bojim no dr sa moc nadsene netvarila a povedala mi to radsej na rovinu…ach
@mondolina ved to…toho sa obavam
Treba rátať s oboma možnosťami,ale bývajú aj dobré konce.Ved nakoniec aj pri zdravom tehotenstve sa stáva kadečo.Urcite sa spravaj ako tehotná,ale nikomu by som o tom radšej nehovorila.Drzim palce
@barboritta nevie to nikto len manzel…nemala som dobre tusenie hned o || ciarok na teste…
Nechápem načo chodíte tak skoro k lekárovi.... Len vás vystresuju
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ak sa za dva týždne neobjavil ani náznak plodu, tak žiaľ asi to dobré nebude😔