Neprosperujúce tehotnestvo

29. mar 2022

ahojte od zaciatku je to cele divne.. najskor v 4+5 mi oznamili,ze je to asi mimomat. 5+2bolo uz vidiet dutinku na sone..dnes 7+2 bolo vidiet iba vacisu dutinku a zltkovy vak no vsak bez plodu a odpovedajuce na 5tyzdem....zmierujem sa s tym,ze ma asi caka kyret ..no nemali ste niekto nieco podobne a dopadlo to dobre?vdaka

domka222
29. mar 2022

Ak sa za dva týždne neobjavil ani náznak plodu, tak žiaľ asi to dobré nebude😔

autor
29. mar 2022

@domka222 o 2tyzdne mam kontrolu…no snazim sa v sebe spracovat ze to dobre nedopadne..len je to velmi tazke..

gertys
29. mar 2022

Nech ti vezmu hcg. Ak nerastie alebo klesa tak to je koniec. Staci ked ti povedia kolko nameraju. Budes vediet.

autor
29. mar 2022

@gertys hcg urcite rastie…lebo vak narastol aj zltkovy vak..2tyzdne dozadu bola iba mini bublinka a bola prazdna

barboritta
29. mar 2022

Ešte nestresuj,ja mám doma také prípady až dva.Dlho nič nebolo vidno a potom vykuklo babenko

mondolina
29. mar 2022

@gertys
mne hcg rástlo a aj tak z toho nič nebolo

autor
29. mar 2022

@barboritta strasne sa bojim no dr sa moc nadsene netvarila a povedala mi to radsej na rovinu…ach

autor
29. mar 2022

@mondolina ved to…toho sa obavam

barboritta
29. mar 2022

Treba rátať s oboma možnosťami,ale bývajú aj dobré konce.Ved nakoniec aj pri zdravom tehotenstve sa stáva kadečo.Urcite sa spravaj ako tehotná,ale nikomu by som o tom radšej nehovorila.Drzim palce

autor
29. mar 2022

@barboritta nevie to nikto len manzel…nemala som dobre tusenie hned o || ciarok na teste…

diamond007
29. mar 2022

Nechápem načo chodíte tak skoro k lekárovi.... Len vás vystresuju

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre