Baby mali ste to v tehu? Bolí ma vyslovene len jeden prsník, bolesť je nepríjemná, pálivá, ťahavá, bodavá a kadečo možné. Bolí ma na dotyk aj bradavka ale pri nejakých pohyboch a v noci pri pretáčaní, alebo ráno pri vstávaní fakt silnejšie jeden prsník ako keby niekde z bočnej strany. Druhý ma takmer vôbec nebolí, akurát citlivá bradavka na dotyk. Je to normálne? Mali ste bolesť len jedného prsníka? Inak bolesť pociťujem v tom, ktorý som mala odjakživa menší a teraz v tehu dorástol na veľkosť toho druhého🙈
Inak som 18tt, bolí už asi 2.týždeň. Sem tam ma tam aj dosť svrbí koža z toho ako sa zväčšuje. Vďaka.
@janickacrazy mňa tiež na začiatku strašne obidve…potom to prešlo, neboleli vôbec a teraz jeden🙄 nechápem…
Radšej sa opýtaj gynekológa, či je to ok. Držím palce.
Ahoj, prosim ta ako to dopadlo? Riesila si tu bolest jedneho prsnika aj u gynekologa?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
No je to zvláštne, že ťa bolí len jeden, mňa teda v treťom tehu boleli obidva a to fakt hrozne, muž sa ma nemohol ani dotknúť poriadne, trvalo to dosť dlho, našťastie po porode to prešlo.