Neprestávajúce nevoľnosti v 11. týždni

nataliaaa321
12. máj 2016

Ahojte dievčatá, som v 11 týždni a je mi neustále zle, takmer to neprestáva, nepomáha mi nič, ani lieky a čípky od gynekológa ale výsledky moču a krvi som mala v poriadku. Vraciam každý deň a pár krát som mala pocit na odpadnutie, nemôžem nič robiť a už som zúfalá. Snažím sa jesť dosť aj keď veľa krát to hneď vyvrátim, a takto vôbec nepriberám. Viete mi prosím niečo poradiť. Kto to má podobne? Ako to riešite?

stepanka274
12. máj 2016

Svokra pregrcala cele tehu, nic nepomahalo,

marina1111
12. máj 2016

Pozor na to presne v 9tt som ja skoncila s tymto na infuziach je to nebezpecne prve tyzdne su dolezite pre spravny vyvin

marina1111
12. máj 2016

Brala som torecan

ajsa20
12. máj 2016

neriesime, vydrzat...schudla som 4 kila, koncom stvrteho mesiaca to preslo.....prisla som ale na to, ze najlepsie bolo jest to, na co malo telo chut...darmo som sa snazila jest vyvazene a zdravo, bud to islo von, alebo som vyslovene trpela. Zistila som, ze ked telo jedlo nechcelo, nejedla som, naopak ked som mala potrebu jest cely den len jednu potravinu, aj ked po kuskoch, tak som jedla- u mna to bol ladovy salat. Nechcela som sa trapit a naozaj mi to pomohlo....ked to bude stale horsie a budes chudnut aj neskor, alebo naozaj nedostanes do seba ani vodu, tak k doktorovy a na infuzie

jeennyv
12. máj 2016

sesterke bolo zle cele tehotenstvo, jeden den jej bolo dobre, vtedy sa najedla do popuku a dalsich 6 zle, ziadne lieky nepomahaju treba vydrzat a ako baby pisu, ked je te velmi zle tak infuzky...

maminecka2
12. máj 2016

Ahoj, ja som to zazila pri vsetkych 3 tehotenstvach. Nepomahalo nic, bola som uz zrela na psychiatriu, cely den som prelezala, schudla som 5 kg za par dni, skoncila v nemocnici na infuziach, tam sa to zlepsilo ale doma zas masaker. Ako tak mi pomohlo neustale nieco pojedat, hlavne pecivo, sladke, a vzdy par dni mi nieco chutilo- mrkva, hrusky, mandle, lupienky, tycinky, slivky, cokolada- tym som cele dni zajedala nevolnost, pachut v ustach. Ale aj tak som nevladala ani len stat na nohach. Torecan ani Degan nezaberali (a teda teraz mal este aj Torecan vypadok na Slovensku, keby nieco...).
Museli sme najat operku aby sa starala o deti, viedla domacnost, varila, aj mna musela obsluhovat, u mna aj cesta na WC casto skoncila objimanim misy.
Drzim Ti palce nech to zvladnes, snad to skoro skonci. Daj si cokolvek na co budes mat chut, skus po troske jest, ja som bola na gauci poobkladana kopou jedla a ujedala som.
A doma som si kontrolovala obcas moc- tymi pasikmi z lekarne- a ak by stupli ketolatky hned treba ist na infuzky do nemocnice, vtedy sa meni metabolizmus na katabolicky- ako u nelieceneho diabetika a uz to moze byt nebezpecne pre male.

nataliaaa321
autor
13. máj 2016

@marina1111 a na infuzkach vam robili nejake vysetrenia? Ako dlho ste tam boli?

evelyn19
13. máj 2016

@nataliaaa321 ahoj, tiez mam s tym skusenost, pri prvom tehu som bola 3 tyzdne vkuse v nemocnici a teraz pri druhom tehu som bola 3x po tyzdni, roztahalo sa to na mesiac...davali mi infuzky, jedlo som nemohla ani vidiet...teraz som v 5.tom mesiaci a este hocikedy ma napne...sice v tej nemocnici bolo hrozne, ale doma som nedokazala fungovat, kedze mam dalsie male dieta doma. Mne tiez pomohlo neskor, ze som musela stale pojedat, nesmela som zostat hladna, hned som letela na wc...a verim, ze je to hrozne, musis vydrzat, skus ist do nemocnice, mozno ti infuzky pomozu...

zuzuliatko123
13. máj 2016

Prevracala som cele tehotenstvo a nezaobislo sa to bez odpadavania. Drzim palce. Nevolnosti moze trosku zmiernit homeopatikum - sepia officinalis 9ch ;)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre