Neprestávajúce bolesti v podbrušku v 6. týždni

melania132
25. aug 2015

Mamicky, ja viem, ze je mnoho diskusii na tuto temu, ja sa vsak potrebujem upokojit. Som v 6tt+5 a mam strasne bolesti v podbrusku, niekedy su fakt neznesiteľné. Beriem duphaston, lebo som asi dvakrat spinila. Kocky, kt.pisu tak maju sem tam nejake bolesti, pichne ich sem tam a pod. Ale mna v podstate v tom podbrusku boli stale, niekedy slabsie, niekedy na nevydrzanie a to od začiatku. Ma niektorá z vas podobne skúsenosti prosim?

seahorse27
25. aug 2015

Ak mas silne bolesti, tak smer lekar, o tomto case pohotovost. Slabe obcasne pobolievanie je ok, ale neustale silne bolesti by nemali byt...

andisko
25. aug 2015

@melania132 ja som mala pri tomto druhom tehotenstve na zaciatku silne krce, ze ma az v noci budili a lekar skonstatoval, ze je to ok. ale kazde tehotenstvo je ine a lieky neberies asi pre srandu, takze ja by som konzultovala s tvojim lekarom, pripadne pohotovost, ak to vobec neprestava.

cerez
25. aug 2015

Jedine čo ti poradím ešte dnes ísť k lekárovi t.j. na pohotovosť. Mierne pobolievanie je prirodzené, ale ako píšeš "strašné bolesti, ktoré sú neznesiteľné" to by som nenechávala bez povšimnutia. Držím ti palce, nech je všetko ok.

bonaqa2013
25. aug 2015

@melania132 ja som to mala pri 2 tehu. Nechcem ťa strašiť, ale mala som to tesne pred krvácaním. Nakoniec som ostala v nemocnici 10 dní. V súčasnosti má dcéra 9,5 roka.

kacka1804
30. aug 2015

ahoj dievčatá ja som v 6tt. a bola som 5 dní v nemocnici lebo som začala krvácať to mi ako tak zastavili ale bolesti a krče mávam aj tak nie vkuse ale sú na sone mi povedali že je to ešte maličké na vyjadrenie čo bude dalej aj ked jedna doktorka by mi to už najradšej vybrala povedala mi že to bude potrat to v žiadnom prípade nechcem chcem práveže zabojovať aj ked z bolesťami neviem máte s tým niektorá skusenosť prešlo to???niekde som čitala že v prvom trimestri sa to stáva za4 dni mám ísť na sono ak to nebude dobre tak to pôjde von ja sa bojím strašne neviem čo robiť...

seahorse27
30. aug 2015

@kacka1804 Nic nenarobis, treba len cakat a dufat, ze to bude ok. Vela oddychuj, nenamahaj sa. Nedali ti ziadne lieky na udrzanie? To co zas bolo za vysoko empaticku doktorku? Ja zasnem s tych nasich doktorov 😲

steinarka
30. aug 2015

@melania132 ja som mala na zaciatku neskutocne krce, az som skoncila na pohotovosti.. behom dna dokonca v takej intenzite, ze mi bolo na odpadnutie.. v noci som sa budila a myslela som, ze sa od bolesti zblaznim.. ale vsetky vysledky boli v norme.. a teraz uz koncime piaty mesiac.... zalezi od organizmu.. jedna zena to ma tak, druha zase onak.. kazdopadne netreba to zanedbat.. 😉

cerez
30. aug 2015

Si v 6tt a jedine čo môžeš, je kľudový režim. Uvidíš čo bude za tie 4 dni. Dr. by už mal vidieť viac. Mal by vidieť hlavne akciu srdiečka. Príbehy žien sú tu rôzne s rovnakým či podobným problémom a u každej z nás to dopadlo rôzne.

cerez
30. aug 2015
reni1512
30. aug 2015

@kacka1804 ahoj som na tom rovnako ako ty.... cakam do zajtra na ortieľ... podla MS som teraz 6 tyzden, od oplodnenia viem ze ubehli 4tt, ale plod nevidel...dokonca ani gestacny vak velmi viditelne, len nejaky maly...tiez ma uz stredu chcel cistit, ale caka, lebo hcg mam 1138...cize tehotna som, obavaju sa mimomaternicoveho...Ja mam tiez bolesti podbruska dost casto a bud mam hnedy hlien, alebo ruzovy...nedali mi ziadne lieky nic, musim len cakat...

kacka1804
31. aug 2015

@seahorse27 nedali mi nič ja si myslím že ma domov poslali potratiť ...ale zmenila som dnes aj gynekológa aj nemocnicu a tam maju na všetko iný nazor aj aj liečbu mi dal doktor a na sone dnes bolo srdiečko tak dufam že to bude všetko dobré síce krvácam ešte trochu ale tak dal mi dake tabletky ktoré by to mali zastaviť ...fuuu ležím a ležím

kacka1804
31. aug 2015

@reni1512 ten hormon že nie je ani potrebne merať nejak velmi že ten sa mení stále to mi dnes povedal doktor zmenila som nemocnicu a mne to podla tých výsledkov chceli už zobrať Bojnická nemocnica je mäsiareň podla mna mali ju zavrieť ked sa to dalo...

zlata2
31. aug 2015

nechcem ťa strašiť, ale ja som mala také bolesti až do mdlôb..nakoniec som potratila cca 7tt ☹ a bolo to mimomaternicové tehotenstvo, priebeh podobný ako píše.. reni1512..tiež som brala duphaston..

reni1512
31. aug 2015

u mna sa dnes mimomaternicove vylucilo....cize bud spontanny, alebo to bude ok.... 😒

kacka1804
31. aug 2015

ja stále krvácam neviem vraj počkať počkať ale mne to krvácanie vadí už

titttike23
31. aug 2015

kebyze mam tak na zaciatku bolesti, aj hocikedy pocas tehotenstva, tak hned volam lekara!!!!!!!!!!

kacka1804
31. aug 2015

@titttike23 to by som mu musela volať 3 krát za deň minimálne 🙂 vraj také tehotenstvá bývajú len špinenie alebo aj krvácanie aj do 3 mesiaca uvidím ved

titttike23
31. aug 2015

@kacka1804 ale radsej zavolam ako nedajboze mat problem...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre