Ahojte, prosím mala ste niektorá po UZV v 7tt nepravidelný tvar žltkoveho vačku? Lekárka ma s tým trochu vystrašila pretože pred pol rokom som potratila ale vtedy celkovo embryo zaostávalo a teraz sedi podľa PM. Len to opomenula a nasadila mi utrogestan. Ďakujem za pripadne info
@julia2024 no ja by som mala byt v 7tt podla odsledovanej ovulacie. Dr. mi brala krv a hodnoty tiez sedia na 7tt. Lenze ultrazvuk bol cely divny. To hovorila, ze to vyzera na 5tt. Proste gestacny vak bol taky divny, nevyrazny, zrnity, maly a teda nebolo vidno plod, lebo to bolo cele male. Objednala ma za tyzden na kontrolny ultrazvuk, ale teda necakam nic dobre v mojom pripade
@okm221
Tak to si ma moc nepotešila, chvalabohu zajtra už mám kontrolu tak už budem vediet na čom sme ale príznaky tehu sa mi stále stupňujú som v 10tt no uvidíme. Takže si sa stretla s takýmto problémom ohľadom žltkoveho vačku ? Nerozumiem prečo nič ohľadom tejto témy nemôžem vygooglit. Všade len gestačny vak sa spomína.
Ahojte žienky, tak píšem, že dnešná kontrola dopadla super chvalabohu žltkovy váčok ma krasny tvar, napravil sa a všetko sedi ako ma. Dostala som knižku tehotenskú. Píšem preto aby aj ostatné mamičky vedeli, keď budú hľadať niečo podobne. 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
A ty nemáš ústa, aby si sa spýtala, čo to znamená?