Ahojte, som 21tt, v noci z 24. na 25. ma rozbolelo hrdlo. Hneď 25. ráno som si všetko voľnopredajné, čo existuje pre tehotné- Mullerové pastilky, StopAngin sprej aj pastilky, Homeogene 9, vitamíny, pomohlo kloktanie harmančekom a bolesť hrdla ustúpila. Upchal sa mi ale nos, jeden deň ma bolela aj hlava, som bez teploty, covid negatívna. Kvôli tomu nosu sa mi nedá spať, vypľúvam a vyfukávam žlté hlieny. Naparujem sa nad slanou vodou, dávam si biolampu. Dnes mi zaľahlo v ušiach. Cítim sa lepšie, hrdlo nebolí, čo bolo najhoršie, ale ten nos je na nervy. Volala som svojej gyn., vraj sa mam ozvať všeobecnému. Budem mu volať, ale šli by ste s tým niekam? Či doliečiť doma? Trvá to len 3. deň.
Ďakujem.
@abbey1 práveže sa vobec necítim zle…len ten nos mi vadi..a otázka preto, že to je len tretí deň..
Vydrž, veď ako píšeš je to len tretí deň, choroba tak rýchlo neprejde, nádcha a kašeľ môžu trvať dlho.
@martul Ďakujem pekne. Tiež mi to príde skoro, nechcem letieť hneď k dr., keď mi ešte poriadne nemalo čo zabrať🙄 hlieny mám prevažne priehľadné, len ráno po noci pár žltých…dufam, že to čim skor prejde..skúsim všeobecnému aspoň zavolať a poradiť sa..
Naparuješ sa nad horúcou parou? Ak áno, spôsobíš si tým len opuch sliznice
Kúp si normálny sprej do nosa, používaj ho podľa pribaloveho letáku a netráp seba a dieťa. Dýchanie je základ, pre matku aj dieťa. To ti povie každý pricetny lekar.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Áno, s chorobou, ktorú doma nezvládam prírodnou cestou, sa chodí k lekárovi. Prečo vôbec tá otázka? Si chorá, cítiš sa zle, potrebuješ radu od lekára, čiže smer všeobecný lekár.