Negatívne pečeňové testy a svrbenie celého tela

bekanusenka
29. feb 2020

Prosim o radu. V pondelok som bola na pecenovych testoch, vysledky vysli negativne. Mna ale neskutocne, naozaj hrozne svrbi cele telo, paradoxne vsetko okrem dlani a chodidiel. Najhorsie je to v noci, kedy sa dokazem doskriabat do krvi.
Co pomoze ? Je to strasne neprijemne a som uz z toho na nervy...

ivankalusnakova
29. feb 2020

@bekanusenka Ahoj mala som niečo podobné ☹️najskôr stehná a potom aj celé telo , doškriabala som si celé telo tiež hlavne v noci a bola som hrozne vyhadzana ako keby ma niekto polial kyselinou a skončila som v nemocnici a nezistili my nič vraj tehotenská alergia 😞😞sama som si odsledovala čo mi vadí a zistila som že všetko kyslé ovocie a zelenina ( rajčiny, paprika ,kapusta ....)mala som to od 6 mesiaca do 8 a prešlo to tak hádam to prejde aj tebe držím palce 🙏momentálne som v 9 mesiaci a opäť jem všetko ovocie aj zeleninu a som v poriadku 🙏

mmoonna
29. feb 2020

@bekanusenka ja som zase v tehu mala neskutočné svrbenie dlaní a chodidiel. Tiež hlavne v noci. Pečeňové testy boli tiež o.k. Mne to prešlo postupne, nič špeciálne som si nedávala,takže ti neviem poradiť. Asi len vydržať

zirafienka
29. feb 2020

dobre, ale všetko nemusí byť o tehotenstve. A čo ak náhodou autorka príspevku má iné problémy a nie je práve tehotná. Myslím, že na tejto stránke sa všetko krúti o jednom, tu sa človek nemôže poradiť o ničom inom, len ako otehotnel, ako sa zachovala svokra a ako sa po pár mesiacoch správa "priateľ"... napíšem ti do IS.

lenkakravcova
29. feb 2020

@zirafienka Je v 23tt (podľa profilu).

zirafienka
29. feb 2020

@lenkakravcova aha, no tak sa ospravedlňujem všetkým tehotným s takýmito problémami, do profilu autorky som nešla,.. Ďakujem za upozornenie🙂 rozoberať to nebudem

bekanusenka
autor
29. feb 2020

otazku som dala do fora "komplikacie v tehotenstve" 🙂
No jo, mozno alergia, predpokladam ze ked to dr znovu spomeniem tak ma posle na kozne alebo alergo a tam aj tak nic nezistia..tak asi sa len odsledovat kedy je to lepsie a horsie.
Napadlo ma este ci by nepomohol kupel v hypermangane. Viem ze sa to robi detom pri kiahnach a svrbeni len neviem ci je to vhodne aj v tehotenstve. Nemate s tym skusenost?

lenkakravcova
29. feb 2020

@bekanusenka
Mňa v 8-9mes skriabali strašne lýtka a stehná. Výsledky testov som nemala zle. Ale dosť sa mi urobili vtedy strie (neviem ci to môže mať súvislosť).

sonnenshein
29. feb 2020

@bekanusenka Mne toto svrbenie zacalo po 30tt, budim sa, alternativne vobec nespim. Pecenove testy negativne.
Ako eksematicka som okrem samponu a balzamu na vlasy nepouzivala ziadnu kozmetiku, ale teraz uz som bola tak zufala, ze som skusila aj to.
Pomohlo 2-3x denne sprcha, po kazdej sa natriet prirodnym propolisovym telovym mliekom.
Skus a drzim palce, nech zaberie, je to na prasky...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre