Nechutenstvo v tehotenstve

kristin3558
13. dec 2021

Ahojte, idem si k vam po radu a mozno tu aj niekoho s takymito nevolnostami najdem. Nakolko som uz zufala . Od zaciatku 7tt mi je zle len tyzden ale mne to pride ako vecnost. Nezvraciam ale natahuje ma ako zabu robi mi problem umyt riad pretoze citim vsetky zbytky roznych jedal. Stale som hladna ale nemam na ziadne jedlo chut musim najprv polhodinu premyslat co by som zjedla ak na to pridem spravim si to zjem a do hodiny som zase hladna ale uz nedokazem zjest naprikld to co som jedla pred tou hodinou. Dnes sa pridruzilo obcasne palenie zaludka a bolest brucha. Ked som hladna vsetky tieto priznaky su krat 4 vtedy mam pocit ze ma uplne porazi dokym sa nenajem. Neviete mi prosim poradit co by mi na tieto nevolnosti a nechutnosti pomohlo?

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kristin3558
autor
13. dec 2021

@beata_k snazim sa praveze jest vyvazene pijem vodu s citronom ta mi momentalne teraz chuti.. tehotensky caj nemozem ani citit… a to je ten problem ze nie vzdy mam chut na maso naozaj to je velmi divne kazdych 5 minut sa mi zdviha zaludok z nejakeho ineho jedla🤢 a ak by som isla jest jedlo bez toho ze jednoducho nemam nanho chut ani ho nezjem lebo by ma hned zacalo napinat🤢

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kristin3558
autor
13. dec 2021

@beata_k nevadi ale dakujem 🙏

emalka
13. dec 2021

na nevolnosti mi velmi pomahal zazvor a ked sa trochu upokojil zaludok tak som do seba natlacila na zaciatok len piskoty alebo suchy biely rozok.

kristin3558
autor
13. dec 2021

@emalka a ten zazvor co robila si si cajik? Ci ako?

emalka
13. dec 2021

@kristin3558 caj, cukriky, v lekarni maju aj lizatka. Cukor ti doda trosku energiu a zazvor upokoji zaludok.

kristin3558
autor
13. dec 2021

@emalka dakujeeem😊😊🙏

barbora0308
13. dec 2021

@kristin3558 velmi dobre poznam ako sa citis. Mne zial nic nepohlo a to som skusala asi vsetko, bud som mala nevolnosti alebo ma bolel/palil zaludok. Aktualne som v 12 tyzdni a konece uz asi tyzden viem normalnejsie fungovat, konecne si uz viem dat plnohodnotne nejake jedlo. Takze u mna pomohlo iba vyckat kym to prejde 🙂 velice dufam, ze sa to uz nezhorsi. Tak dufam, ze sa casom budes mat aj ty lepsie, prajem vela sil 🍀.

kristin3558
autor
13. dec 2021

@barbora0308 dakujem krasne naozaj ja skusam zazvorovy cajik verim ze pomoze no uvidime 🤷🏼‍♀️ Aj tebe prajem vela sil❤️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre