Nechutenstvo v 26. týždni tehotenstva

zuzula91
15. feb 2024

Ahojte som v 26tt a ja vôbec nepociťujem chuť do jedla.Kebyže nemusím tak nejem aj celý deň. Snažím si to ustrážiť a jem v podstate len z donútenia. Mali ste to niektorá? Môžem tým ublížiť bábätku? Už teraz je menšie 10 dní a bojím sa, že mu tým nejako ublížim, alebo že sa niečo deje keď zrazu vymizla chuť do jedla, alebo že do ďalšej kontroly kvôli tomu dostatočne nenarastie.

anjelicek26
15. feb 2024

Nas tiez zaostava a nutim sa jest, bohuzial lekar povedal, ze treba, inak ho o dva tyzdne vyberu von 🙄 Pochybujem sice, ze to moze priamo suvisiet, ale boh vie...vsetky deti boli mensie, ale tento je ultra mini...1600g mal na konci 33.tyzdna...

liviiiiii
15. feb 2024

@zuzula91 ja mám cele tehotenstvo nechuť do jedla a jem veľmi málo tiež sa musím prinútiť ale aj tak jem asi 2krat do dňa. Ale babo rastie dobre dokonca dopredu o pár dni takže to podľa mňa s jedlom nemá nič spoločne. No zas to je len moj prípad

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre