Ahojte buduce mamicky, mavate aj vy nechutenstvo v doobednych hodinach a potom sa neviete dojest na vecer? Som v 13+4 tt a este som nepribrala ani kilo 😒 Uz neviem co jest na ranajky :( obed je uz lepsi no a veceru mi chuti najviac len sa nemozem prejest lebo mi je tazko na vecer :( mate podobny problem?
@23javane V 14.tt nepribrať ani kilo je normálne... sú baby čo nepribrali ani do 20.tt a dr. im na to nič nevraví a sú aj také čo ešte schudnú... Neboj časom sa to zmení, najviac sa aj tak priberá v poslednom trimestri... A to nechutenstvo? to patrí k tehotenstvu, hormony fungujú každej inak a inak sa prejavujú 😉 Nemaj strach. 😎
dakujem vam babule velmi pekne uz som kludnejsia 🙂 snazim sa jest a vela pit dufam ze to bude len a len lepsie lebo mam pocit ze som nezodpovedna buduca matka :D ked vobec nepriberam :D
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@23javane Je to normalne, ja som toto mala do 5teho mesiaca.... Potom to uz bolo ok ... Musis hladat vselijake alternativy co by ti sadlo a co ti bude chutit na ranajky... Musis skusat :D A co sa tyka toho priberania, BUD RADA :D