Nechtiac som sa zvalila s bruškom na posteľ

merlin796
10. nov 2016

Dnes som sa nechtiac zvalila s bruskom na postel isla som vtakom normalnom kroku a som sa lepsie povedane troska hodila na postel ale to je na tem najhorsie ze s bruskom zacitela som ako keby iba tlak.... ale malucke citim aj ako sa hybe , Velmi sa bojim dala by som pre to malicke aj nemozne a to je to ze zajtra ma moja gyn.dovolenku a dnes som ju us nezastihla , co si myslite neublizilo to babätku ????????

marcelatje
10. nov 2016

Hm jak si to predstavujem tak si to predstavujem ale predstavit si ten pad neviem 😐 tu ti nikto nepovie ci je vsetko ok. Ak mas pochybnosti chod na pohotovost. V drvivej vacsine sa nic nestane ale nikto tu nic nezaruci.

nika1106
10. nov 2016

Myslím,ze to nič nie je a ak sa bo jis preco nejdes na pohotovosť??? Podla mňa zbytočná téma

simka85
10. nov 2016

@merlin796 mne sa to tiez stalo... mala mi skakala po posteli a uz uz isla spadnut, tak som sa sa za nou hodila na postel..a na brusko..neviem, kt tt to bol, ale vdaka Bohu sa nic nestalo

michala.s
10. nov 2016

Ak sa ti cokolvek nezda, bojis sa atd, tak chod na pohotovost, skontroluju dietatko aj placentu pozru sonom ci je vsetko ok.

librarian
10. nov 2016

takéto príliš precitlivelé stresovanie je skôr obvyklé v skorom tehotenstve, nie v 27tt. 😕 nervačením mu určite uškodíš viac. ...apropo, takéto témy tu už boli a pokiaľ viem, žiadnej z tých báb sa nič naozaj nestalo a to často nebolo len zvalenie sa na posteľ, ale rôzne drsné pády na betón a pod. (občas je dobré pre orientáciu kuknúť aj staršie diskusie). ale pre kľud duše samozrejme je možnosť ísť k lekárovi.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre