Nečakaná nevoľnosť na začiatku 2. trimestra

elisa171
15. feb 2017

Zdravim baby,
mam taky problem, no ani neviem ci je to problem ale som tehotna, akurat v 13. tyzdni, a mam pocit akoby mi az teraz zacinali ranne nevolnosti, vcera aj predvcerom ma rano napinalo asi 15 min. na vracanie, je to zvlastne lebo doteraz som ziadnu nevolnost nepocitovala, myslite ze ej to normalne?, zajtra idem na USG a dost sa bojim o malé, nakolko mam uz za sebou 1. potrat missed abort v 12 tyzdni.

evitka83
15. feb 2017

@elisa171 "ranne nevolnosti" mozu prist hocikedy, nie je to vyslovene pravidlo prveho trimestra. Su baby co ich napina este aj na porodnej sale. Skus si robit matovy caj

elisa171
autor
15. feb 2017

@evitka83 ano len sa vsade docitam, aj od kamaratiek ze ranne nevolnosti mali v prvom trimestri, a potom to preslo, a mne akoby to prislo opacne, v prvom trimestri nic a zrazu ma napina kazde rano ked uz by mali taketo priznaky vymiznut 🙂

sibalka21
15. feb 2017

Och neries prosim ta co sa pise na nete a co ti povedia kamaratky, oni niesu tehotne za teba, nikto nevie ake ty budes mat tehotenstvo.... Mne zacali nevolnosti od 10tt az do konca 5. mesiaca... Takze tak ;)

luci5
15. feb 2017

ja som mala pri prvej dcére nevolnosti celé tehu 🙂 a ako spomínajú baby vyššie, veru aj na porodnej sále... nič moc, ale už je to za mnou 🙂 a pri druhej úplne nič, takže každé je iné, neboj, všetko bude ok 🙂

evitka83
15. feb 2017

@elisa171 vacsinou to tak byva, ale nie je to 100% pravidlo. Ked ta napina, skus prirodne antacida ako je mata, zazvor a pod. Vyhybaj sa cukru, kym ti je blbo, zvykne sa to po nom zhorsovat. Inak nevolnosti v tehu ovplyvnuju hormony a kazda zena funguje inak, preto to neplati 100% iba na prvy trimester.pokial vyslovene nehnackujes a nevracias 10x krat denne, teda nie si dehydrovana , tak by som sa neznepokojovala

romina1912
15. feb 2017

Tehu nevolnosti naozaj mozu prist hocikedy. Mne zacali v 9tt a vracala som nonstop do konca 6 mes. a veru aj neskor obcas a dokonca ako pisu baby aj na porod.sale. Nemysli hned na nieco zle, proste to prislo neskor.

akronop
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
puklica13
15. feb 2017

@sibalka21 moja ja som mala ranné nevoľnosti..Do 8mesiaca každý večer😂

marika39
15. feb 2017

Ja som mala "ranné nevoľnosti " len v druhom trimestri, hlavne dlhšia cesta autom bola hrôza, prišlo mi zle hocikedy cez deň🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre