Dobry den chcem sa spytat ci ste sa s tym niektora stretli mala som byt dnes uz 10tt tehotna ale povedala mi gynekologicka že sa to nevivija ze nieje vidiet plod iba že nejaky zltkovy vacok ci co a dutinka a ze sa ani nezacalo vyvijat a vobec som ani nekrvcala ani nemala ziadne problemy povedala ze to nieje nic vazne a ze nedostanem ani otravu krvy ze by sa mi mala spustit menstruacia ale ze ked nebudem chciet cakat tak ze mozem podpstupit vycistenie dostali ste menstruaciu a ak ano tak kedy? Nebolo vam nic ? Nemali ste ziadne problemy? Ďakujem za rady! 🙏
Ja som sa sama teda nevycistila,museli ma v nemocnici
@oblecenie99 A kedy asi ste tak zacali krvacat? Mne povedala doktorka ze mozem dostat menstruaciu trosku silnejšiu
Ja som mala MA v 7tt. Išla som na čistenie pretože to bolo 6dni pred Vianocami ..
Ja som mala MA v skorom štádiu a asi v 8tt to tam už lekár ani nevidel. Iba som mala ráno pozitívny test a večer kŕče. Bola som v nemocnici pre istotu na pozorovanie, ale ani ma nečistili. Urobili na druhý deň kontrolné sono a pustili ma domov.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@trushme20 mne došla akoby veľmi silná menštruácia. Ale bolo to v skoršom štádiu. Problémy našťastie neboli. Aj sa mi potom podarilo otehotnieť.