Dobre rano,
Chcela by som sa opytat mamiciek, ktore maju skusenosti alebo ak sa najde niekto kompetentny.
V 11. tyzdni tehotenstva som isla autom s kolegynou a pocas cesty zistili, ze sa jej v kufri prevratila nadoba s naftou, vypary rychlo naplnili cele auto. Cela situacia az kym som vystupila trvala cca 10minut. Mohlo taketo vdychovanie nafty ublizit babatku?
Som z toho v neustalom strese uz tyzden. Po vystupeni z auta, som nemala ziadne priznaky otravy.
Velmi si vazim Vasu odpoved.
Vieš čo dýchas dennodenne na ulici a doma? Veľký rozdiel v tom čo bolo v aute a čo máme v ovzduší na Slovensku nie je. Akurát sa s tým zbytočne ešte aj stresujes, už s tým aj tak nič nenarobis.
pre tehotnu zenu je nebezpecne nadychanie sa dymu ked hori - to moze ohrozit babatko. Ale nadychat sa smradu bezne, to problem nie je. Pozri kolko tehotnych zien pracuje na pumpe a su v pohode. neboj, budes ok.
Bude to ok,neboj..ja som v tehu omylom "takmer" vypila palenku...myslela som,ze je vo flasi od mineralky mineralka a to tam mal muz palenku,,,ako som to ucitila v ustach,tak som to vyplula do umyvadla 😆 Mala je ok,sikovna,zdrava nezbednica
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nic sa mu nestalo.hlavne klud