Nažltlý výtok v 12. týždni tehotenstva

27. okt 2023

Ahojte, som 12tt a už 2.krát ma prekvapil hustý žltý výtok, farebne na papieri ako moč, ale je vidieť, že to je hustejšie. Stretli ste sa s tým?
Samozrejme dr. informovaná, urobená aj kultivácia, cytológia, všetko je v poriadku, takže ona je spokojná, ževraj v tehotenstve sú rôzne výtoky prítomné kvoli hormonálnym zmenám, vraj to nemám riešiť. Máte skusenosť? Dik 🙂

kika109
27. okt 2023

Som v 35tt a taky vytok mam cele tehotenstvo a vobec to nikto neriesil tak asi to je v poriadku 😃

autor
27. okt 2023

@kika109 faakt? Ja ho mam fakt sem tam, inokedy klasicky číry alebo biely ale tento žlty ma vie vždy prekvapiť🙏😅 ale tak ďakujem, asi to bude normalkne🙂

kika109
27. okt 2023

Ano stale mam intimku nazltlu.. niekedy taky vodnatejsi inokedy hustejsi ale stale do zlta

anavixy
27. okt 2023

Tehotensky vytok moze byt biely, priesvitny aj nazltly. Navyse mas negativnj kultivaciu a nemas ziadne tazkosti, takze nie je co riesit. 🙃

katka13katka
28. okt 2023

Aj ja ho mam od zaciatku tehu, vraj je to normalne a chrani babo pred infekciami a zapalmi. Musim nosit neustale intimku. Pred tehotenstvom som nevedela co je to vytok a teraz ho mam vkuse😀

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre