Návšteva kožnej počas tehotenstva

kikus_96
3. sep 2021

Ahojte, môžem ísť v 8. Mesiaci na kožné kvôli dusíku?,Potrebujem na nohe niečo vypáliť. Kožná povedala ,že môžem ,ale nezdala sa mi u nej odpoveď dôveryhodna 😀 (po pôrode na kožnú nebude čas) . Ďakujem

pribinak
3. sep 2021

@kikus_96 aj v deň pôrodu mizes ísť na vypaľovanie dusíkom

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tanyan
3. sep 2021

určite môžeš. týždeň pred pôrodom som bola na odstraňovaní kožných výrastkov (na dvorci bradavky) elektrickou ihlou - kauterom.

nafka0483
3. sep 2021

@kikus_96 odpoved od koznej studovanej lekarky sa ti nezdala doveryhodna, ale odpoved od mamiciek laikov na tomto fore bude doveryhodna? Kde niektore pomaly nedokoncili ZS, neovladaju poriadne pravopis a vlastny jazyk, nevedia ci uz detom obliect pancusky a samy sa so zdravotnymi problemami radia tu namiesto odbornikov... tak ked ta oni uistia, ze ok, tak ok? A ked povedia ze nie, tak ich slovo je viac ako slovo lekarky? Fiha...

kikus_96
autor
3. sep 2021

@nafka0483 povedala áno, ale ten ton sa mi nezdal, je to predsa len kožná . Ak vám prekáža moja otázka, namiesto rypania, ste mohli ignorovať. Pekný deň.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nafka0483
3. sep 2021

@kikus_96 Ved ja sa pytam, ze ked neveris lekarke, lebo sa ti nezdal jej ton, tak budu pre teba plnohodnotnejsie a doveryhodnejsie odpovede kadekoho na tomto fore?
Chapem, keby si sa teda opytala gynekologicky, lebo je to predsa len kozna, ale nejde mi do hlavy, ze sa pytas tuto laikov.

konikkon
3. sep 2021

@kikus_96 nikto tu do teba nerype, len komentujuce ti tu píšu celkom logické argumenty, aby si aj sama prišla na to, čo je správne. Nabudúce v podobnej situácii už nebudeš musieť písať na koňa, ale budeš si vedieť poradiť aj sama vlastnou hlavou. Ja by som takú pomoc brala a cenila si ju a vôbec to nebrala ako rypanie.
A k tvojej otázke. Lekárka vie viac, než ženy na konovi. Ver jej, nie nam. Dusík je v tehotenstve bezpečný.
Mňa by však zaujimalo, ak to nie je tajne, prečo po pôrode nebude čas?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre