Ahojte, môžem ísť v 8. Mesiaci na kožné kvôli dusíku?,Potrebujem na nohe niečo vypáliť. Kožná povedala ,že môžem ,ale nezdala sa mi u nej odpoveď dôveryhodna 😀 (po pôrode na kožnú nebude čas) . Ďakujem
určite môžeš. týždeň pred pôrodom som bola na odstraňovaní kožných výrastkov (na dvorci bradavky) elektrickou ihlou - kauterom.
@kikus_96 odpoved od koznej studovanej lekarky sa ti nezdala doveryhodna, ale odpoved od mamiciek laikov na tomto fore bude doveryhodna? Kde niektore pomaly nedokoncili ZS, neovladaju poriadne pravopis a vlastny jazyk, nevedia ci uz detom obliect pancusky a samy sa so zdravotnymi problemami radia tu namiesto odbornikov... tak ked ta oni uistia, ze ok, tak ok? A ked povedia ze nie, tak ich slovo je viac ako slovo lekarky? Fiha...
@kikus_96 Ved ja sa pytam, ze ked neveris lekarke, lebo sa ti nezdal jej ton, tak budu pre teba plnohodnotnejsie a doveryhodnejsie odpovede kadekoho na tomto fore?
Chapem, keby si sa teda opytala gynekologicky, lebo je to predsa len kozna, ale nejde mi do hlavy, ze sa pytas tuto laikov.
@kikus_96 nikto tu do teba nerype, len komentujuce ti tu píšu celkom logické argumenty, aby si aj sama prišla na to, čo je správne. Nabudúce v podobnej situácii už nebudeš musieť písať na koňa, ale budeš si vedieť poradiť aj sama vlastnou hlavou. Ja by som takú pomoc brala a cenila si ju a vôbec to nebrala ako rypanie.
A k tvojej otázke. Lekárka vie viac, než ženy na konovi. Ver jej, nie nam. Dusík je v tehotenstve bezpečný.
Mňa by však zaujimalo, ak to nie je tajne, prečo po pôrode nebude čas?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kikus_96 aj v deň pôrodu mizes ísť na vypaľovanie dusíkom