Návaly tepla v 5. týždni

siskaa86
12. dec 2022

Ahojte..mam už asi 3 t návaly tepla..myslela som si ze pred menzesom..ale som tehotná cca 5 t podľa dr..mam ich stále hlavne keď zaspim a zobudím sa.. keď vypijem teplé myslím ze zhorím
Je to nepríjemné..robia to hormóny?

54tinka54
12. dec 2022

@siskaa86 myslím že to robia tie hormóny.. ja zas mám zimnicu, aj keď každému okolo mňa je normálne teplo 😀
Skús sa na to opýtať pri najbližšej kontrole gyn.

siskaa86
autor
12. dec 2022

@54tinka54 ahoj..aj ja občas ale skôr to teplo..pred 14 r keď som čakala syna to nebolo

marticka85po
12. dec 2022

@siskaa86 su to hormony.ja som to mala cele tehotenstvo. Navaly a aj potenie. V noci najviac

54tinka54
12. dec 2022

@siskaa86 každé tehotenstvo môže byť iné 🙂

siskaa86
autor
12. dec 2022

@marticka85po presne aj ja..najskôr že prechod na mňa ide lebo som to ani pred menzesom nedávala.. a teraz to začalo.. a keď pijem teplé to je až na uhorenie z vnútra

siskaa86
autor
12. dec 2022

@54tinka54 a hlavne to som bola o dosť mladšia..a bez problémov našťastie.. teraz to už ide horsie

siskaa86
autor
12. dec 2022

@marticka85po co si si na to dávala?

siskaa86
autor
12. dec 2022

@marticka85po a este chválim..tvoja mala je zlatunka..

marticka85po
12. dec 2022

@siskaa86 nic som si nato nedavala. Kedze to nijak neovplyvnis.ale asi ta nepotesim.po porode to bolo este 3x.horsie s potenim. 🤣 kvoli kojeniu.teraz uz je to ok. A dakujem ♥️🥰

siskaa86
autor
12. dec 2022

@marticka85po vieš čo to si spomínam keď som kojila alexa že som sa potila.. ale v tehotenstve veru nie.. je rozkošná..máš radosť

dixitka
12. dec 2022

Určite hormóny… ja som na začiatku tehotenstva doslova horela, aj som mala stále teplotu vyššiu (okolo 37 stupňov). Aj teraz v 22. tt ma to občas chytí, ale už je to zriedkavejšie

siskaa86
autor
12. dec 2022

@dixitka ahoj..aj ja presne..si vypínam radiátor a vonku mi je fajn co ľudia mrznu..sa cítim ako exot..tak nie som sama..tak ty už si 22 týždeň super

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre