Napínanie bruška pri vracaní

mimis13
6. okt 2016

Ahooote chcela by som sa len spitat ako o radu alebo co si myslite, byva mi zle a ked vraciam mi napina silno brusko neblizi to malickemu vbrusku???

zuzadula
6. okt 2016

ahoj, bábätku by vracanie nemalo ublížiť, plodový vak je elastický a funguje ako airbag 🙂. Čo by mu ale mohlo ublížiť, ak vraciaš príliš často a intenzívne, je to že tým strácaš tekutiny a celkovo máš ty aj bábo malý prísun živín. Také dieťatko môže málo priberať a rásť. Preto je dôležité o tom informovať lekára. Je nutné odlsledovať, či sa ti v tomto štádiu tehu nezvyšuje krvný tlak a nezhoršuje činnosť obličiek. Potom by bola nutná liečba. Verím ale, že to postupne prejde. Si už v štádiu tehu, keď nevoľnosti ustupujú, tak držím prsty. 🙂

mimis13
autor
6. okt 2016

@zuzadula no pravezed us mi byva zle tak jeden alebo dva razi do dna a to iba doobeda alebo niekedy vecer 🙂 ale vzdy ked sa vyvraciam bezim pit cistu vodu a vzdy aj prejem cosik 🙂 len som sa bala lebo ked vraciam tak mi strasne napina brusko, ale inac dakujem za radu 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre